Milli Takım As kadroda Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter yer aldı

Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından duyurulan As kadroda yer aldı. Bu kadro, 11. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye, İtalya, Polonya, Fransa, Ukrayna ve Bulgaristan’dan 11 takımın yer alacağı şampiyonada boy gösterecek.

Milli Takım As kadroda Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter yer aldı

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı’nda oynayan Çankırılı voleybolcu Fatih Yiğiter, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından duyurulan As kadroda yer aldı. Bu kadro, 11. Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye, İtalya, Polonya, Fransa, Ukrayna ve Bulgaristan’dan 11 takımın yer alacağı şampiyonada boy gösterecek.

Karabük’te gerçekleştirilen 11.İşitme Engelliler Avrupa Voleybol Şampiyonası açılış organizasyonu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle başladı. Karabük Yenimahalle Spor Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye’nin yanısıra Ukrayna, Polonya, İtalya, Fransa ve Bulgaristan İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımlarının da katıldığı turnuva 1 hafta sürecek.

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı, bugün başlayan Avrupa Şampiyonası’nda yerini aldı. İlk maçını bugün saat 19:00’da Bulgaristan’a karşı oynayan Milli Takımımız, yarın oynanacak Ukrayna ve Cumartesi günü oynanacak İtalya maçlarıyla Şampiyonaya devam edecek. Milli Takımımız, bugün oynanan ilk maçta Bulgaristan’ı 3 – 0 yenerek şampiyonaya güzel bir başlangıç yaptı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

A Milliler, 2024 Avrupa Futbol  Şampiyonası Elemeleri’ni lider tamamladı
Spor

A Milliler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ni lider tamamladı

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 8. maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kaldı. Ay-yıldızlılar bu sonuçla grubunu lider tamamladı.

Galler Türkiye Maç Sonucu ne oldu   Türkiye  Gurubunda son durum
Spor

Galler Türkiye Maç Sonucu ne oldu Türkiye Gurubunda son durum

Galler-Türkiye maçı kaç kaç bitti ,Türkiye lider tamamladımı ikinci kim oldu

Galler Türkiye maçı ne zaman? Galler Türkiye maçı saat kaçta?
Spor

Galler Türkiye maçı ne zaman? Galler Türkiye maçı saat kaçta?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye Galler karşı karşıya geliyor! Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Türkiye Gurubunda işler karıştı  ıste yeni puan durumu
Spor

Türkiye Gurubunda işler karıştı ıste yeni puan durumu

Türkiye gurubunda galler berabere kaldı Hırvatistan galip geldi üstte hesaplar karıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak:  Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi A Milli Takım’ın Konya’da Letonya’yı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.