Galler Türkiye maçı ne zaman? Galler Türkiye maçı saat kaçta?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye Galler karşı karşıya geliyor! Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Galler Türkiye maçı ne zaman? Galler Türkiye maçı saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında bugün deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek.

GALLER - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Bugün Cardiff City Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.45'te başlayacak. Galler - Türkiye maçı TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Matej Zunic ve Manuel Vidali, dördüncü hakemliğini ise Martin Matosa üstlenecek.

A Milli Futbol Takımı'nda kadrodan çıkarılan Emre Akbaba bu mücadelede forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

A Milli Takım'ın sahaya Uğurcan; Zeki, Samet, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Salih; İrfan Can, Yusuf, Kerem ve Kenan on biriyle çıkması bekleniyor.

Hedef grubu lider bitirmek

EURO 2024'e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak.

Son maçlar öncesinde Türkiye 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, sahasında Ermenistan'ı konuk edecek Hırvatistan ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galler ise 11 puan ile 3. sıraya sahip.

Ay-yıldızlı ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan'ın grup liderliği için şansı sürüyor. Milli Takım, Galler'den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan-Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

Grup ikinciliği için ise Hırvatistan ve Galler'in son maçlar öncesinde çekişmesi devam ediyor.

Aday kadro

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Yusuf Yazıcı (Lille)

kaynak: NTV Spor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Bak:  Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi A Milli Takım’ın Konya’da Letonya’yı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Montella'nın ilk maçı Hırvatistan deplasmanında
Yaşam

Montella'nın ilk maçı Hırvatistan deplasmanında

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, ilk maçına Hırvatistan deplasmanında çıkacak. Milliler, liderlik mücadelesinde kritik bir maça çıkacak.

Stefan Kuntz, A Milli Takım'dan gönderildi
Spor

Stefan Kuntz, A Milli Takım'dan gönderildi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 Elemeleri'nde alınan başarısız sonuçlar ve Japonya maçında yaptığı açıklamalar sonrası görevinden alındı.

Türkiye Erkek Milli Takımı Avrupa ikincisi
Spor

Türkiye Erkek Milli Takımı Avrupa ikincisi

39 ülkeden 319 sporcunun katıldığı 10. Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye Erkek Milli Takımı 248.242 puanla Avrupa ikincisi oldu.

MAKÜ'lü sporcu Sena Nur Büyük, Türkiye'yi temsil edecek
Yerel

MAKÜ'lü sporcu Sena Nur Büyük, Türkiye'yi temsil edecek

Burdur’u ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini gururlandıran MAKÜ Spor Kulübü Öğrencisi Sena Nur Büyük, bir gurur daha yaşattı.

Burdur'un gururlandıran güreşçileri milli takım yolcusu
Spor

Burdur'un gururlandıran güreşçileri milli takım yolcusu

Burdur'un başarılı sporcuları Aslı Köle ve Ece Ece'nin Avrupa ve Dünya Şampiyonları için Milli Takım kampına katılacağını Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü duyurdu.