Ümit Alagöz'den her mahalleye sıcak asfalt

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.

Ümit Alagöz'den her mahalleye sıcak asfalt

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin Sazak Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Alagöz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün günlerden Pazar. Değerli mesai arkadaşlarımla beraber asfalt atıyoruz. Asfalt atılan yolumuz Sazak yolu. Yolun yapım maliyeti 1,5 milyon TL. Bu konu ile alakalı detaylı açıklamalarımı ve belediyemize kurulan kumpasları bugün değil ama günü geldiğinde tüm detayları ile açıklayacağım.

Yalnız bir hususu hatırlatmak istiyorum. Bizim her duruma karşı A dan Z ye kadar planımız olduğunu, siyaset yaptığını düşünen ve bazı kurum koltuklarını fuzuli işgal eden arkadaşlara hatırlatmak isterim. Allah’ın izniyle Biz burada olduğumuz müddetçe Kimse Tefenni’yi, Tefenni Halkını ve Tefenni Belediyesini çaresiz bırakamaz, bırakmaya da gücü yetmez.

Gururla ifade etmek istiyorum ki, Tefenni Belediyesi artık o eski Tefenni Belediyesi değildir. Her işini kendi yapabilen, makine ekipman ve güçlü kadrosu ile her işini bünyesinde çözebilen, kimseye muhtaç olmayan bir belediyedir. Engel olmaya çalışan zevatlarada, çok çalışarak ve isteyerek verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgün olmadığımızı belirtiyor, İlçe halkımın her bir ferdine ayrı ayrı selam ediyorum. 2 günde toprağa verdiğimiz 12 şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Büyük Türk Milletine başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Her karış toprağımız için binlerce şehit kanı döktüğümüz ve halen dökmeye devam ettiğimiz bu vatana hizmet edenlere saygı duyulmasını ve siyasi ikballer uğruna hizmetin önüne geçilmemesini temenni ediyor Saygılarımı Sunuyorum. Her Şey TEFENNİ için." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Kurd Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda
Yerel

Başkan Kurd Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, son olarak Burdur Tarım, Hayvancılık Teknolojileri ve Yem Fuarı'na katılım sağladıklarını belirtti.

Başkan Gümüş Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda
Yerel

Başkan Gümüş Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı'nın açılış törenine katıldı.

CHP'li  Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama
Yerel

CHP'li Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediyesi binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına ilişkin "2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz." ifadesini kullandı

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması
Yerel

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu
Spor

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu

Kumluca Şehir Stadı'nda 28 Nisan 2024 pazar günü gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yaşam

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.