Burdur

AVOYA Maden Suyu'ndan Ercengiz'e Ziyaret

AVOYA Maden Suyu içecek fabrikası yöneticileri Genel Müdürü Özgür Çoban ve Mali İşler müdürü Rıdvan Önder Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

AVOYA Maden Suyu'ndan Ercengiz'e Ziyaret

AVOYA Maden Suyu İçecek Fabrikası Yöneticilerinden Başkan Ercengiz’e Ziyaret

2. OSB’de oluşturdukları istihdam ve üretim kapasiteleri ile Burdur ve Ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan AVOYA Maden Suyu içecek fabrikası yöneticileri Genel Müdürü Özgür Çoban ve Mali İşler müdürü Rıdvan Önder Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Ercengiz “İlimize kazandırdıkları yeni fabrika ile şehrimizin kalkınmasına önemli katkı sağlayan Gürok Grubu'na teşekkür ediyorum. Bu tür yatırımlar, istihdam ve üretim kapasiteleriyle şehrimizin ekonomik büyümesine önemli katkılar sunmaktadır. Gürok Grubu'nun şehrimize kazandırdığı fabrika, işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynayacak ve birçok kişiye istihdam imkanı sağlayacaktır. Ayrıca, fabrikanın üretim kapasitesiyle birlikte şehrimizin yerel ekonomisine canlılık katacağına inanıyorum.

Bu tür işletmelerin şehir için çok değerli olduğunu belirtmek isterim. Şehrimize sağladıkları katma değer ve ekonomik büyümeye olan katkılarından dolayı Gürok Grubu'na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çevreye Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi!
Yaşam

Çevreye Katkı Sağlayanlar Ödüllendirildi!

Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen Çevre Hizmet Ödülleri töreninde Bilim Onur Ödülü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'a verildi. Bucak Belediyesi, 'Mermer atıkları bertaraf ve geri kazanım tesisi projesi' ile Türkiye Ölçeği 'Kamu' kategorisinde ödül aldı.

Emniyetli Afişler Sergisi Sanat ve Güvenliği bir araya getirdi
Yerel

Emniyetli Afişler Sergisi Sanat ve Güvenliği bir araya getirdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Burdur Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Emniyetli Afişler Sergisi, sanat ve güvenliği bir araya getirdi.

O illerde katkı payı ve öğrenim ücretini devlet karşılayacak
Türkiye

O illerde katkı payı ve öğrenim ücretini devlet karşılayacak

Yüksek Öğretim Başkanı Erol Özvar, depremden etkilenen öğrencilerden bahar yarıyılında katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacağını bildirdi.

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da  Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu
Yaşam

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu

Burdur'da Minik eller semaya kalktı, minik sesler ezanla birleşti. Diyanet Gençlik Merkezi'nin minik öğrencileri, ilk kez cemaatle Cuma namazı kıldı

Araştırmacı Burdur  MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor
Bilim ve Teknoloji

Araştırmacı Burdur MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor

Burdur MAKÜ öğrencileri, TÜBİTAK destekli araştırma projeleriyle Türkiye çapında önemli başarılara imza attı. Lisans ve ön lisans programlarında kazandıkları derecelerle üniversitelerini gururlandırdılar.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı
Yaşam

Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.