Burdur

Kurban Bayramı için tedbirler belli oldu

Burdur genelinde yoğunlaşacak trafik hareketleri kontrol altına alınacak ve gerektiğinde müdahale sağlanacak. İşte detaylar...

Kurban Bayramı için tedbirler belli oldu

Burdur Valiliği tarafından, Kurban Bayramı süresince alınan trafik ve güvenlik tedbirlerinin detayları paylaşıldı. Burdur genelinde yoğunlaşacak trafik hareketleri kontrol altına alınacak ve gerektiğinde müdahale sağlanacak. Ayrıca vatandaşların yoğun olduğu noktalarda denetim ve kontroller yapılacak. Toplamda 3.250 emniyet personeli ve 680 ekip görev alacak.

Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın Kurban Bayramı tatilini huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmelerini teminen İlimiz genelinde gerekli trafik ve güvenlik tedbirleri kapsamlı bir şekilde alınmıştır.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl genelinde alınan tedbirler kapsamında;

23 Haziran – 03 Temmuz 2023 tarihleri arasında yoğunlaşacak şehir içi ve şehirlerarası trafik hareketlerinin kontrol altına alınarak, kazaların oluşmaması ve istenmediği halde kazaların meydana gelmesi durumunda ise en kısa sürede müdahalenin sağlanması için personel planlanarak, gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.

Ayrıca 24 Haziran – 03 Temmuz 2023 tarihleri arasında önleyici tedbirler kapsamında ise il genelinde vatandaşlarımızın yoğun olduğu güzergahlarda ve otogarda, hayvan pazarında, kurulacak pazar yerinde, bayram namazında camilerde, kurban kesim yerlerinde ve belirlenen noktalarda yapılacak şok uygulamalar ile il girişlerindeki sabit yol uygulama noktalarında gerekli denetim ve kontroller için personel planlanarak, gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.

Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında 23 Haziran – 03 Temmuz 2023 tarihleri arasında toplam (3.250) emniyet personeli ve (680) ekip görev alacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."  denildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türkiye'de Kurbanlık Fiyatlarındaki Artış Dikkat Çekiyor: Fiyatlar Yükseldi
Yerel

Türkiye'de Kurbanlık Fiyatlarındaki Artış Dikkat Çekiyor: Fiyatlar Yükseldi

2024 Kurban Bayramı'nda keseceğiniz kurbanlığın fiyatını merak ediyor musunuz? Dana, koç, koyun ve keçi fiyatları ne kadar oldu? Büyükşehirlerde kurban fiyatları daha yüksek! İstanbul, Ankara ve İzmir'de kurbanlık fiyatları ne kadar?

Bayramın son gününde rekor
Yerel

Bayramın son gününde rekor

Antalya, Burdur ve Isparta'da 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte artan ziyaretçi akını, elektrik tüketiminde rekor seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Acemi kasaplar Burdur'da iş başında
Yerel

Acemi kasaplar Burdur'da iş başında

Burdur'da bayram namazından sonra kurban kesiminde yaralananlar hastaneleri doldurdu. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta acemi kasaplar yaralandı
Yerel

Bucak'ta acemi kasaplar yaralandı

Bucak'ta Kurban Bayramı'nda acemi kasaplardan bazıları hafif yaralanmalar yaşadı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar
Yerel

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar

Bucak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte Bucak ilçesinde görev yapan güvenlik güçleri ve itfaiye personelini ziyaret etti.

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma  tadı Bir başka
Yaşam

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma tadı Bir başka

Burdur Valisi Ali Arslantaş ve protokol üyeleri, İl Müftüsü Enver Türkmen’in kıldırdığı namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı