Burdur / Bucak

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar

Bucak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte Bucak ilçesinde görev yapan güvenlik güçleri ve itfaiye personelini ziyaret etti.

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte Bucak ilçesinde görev yapan jandarma, emniyet ve itfaiye personellerini ziyaret ettiler.

Kaymakam Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Ünal, güvenlik güçleri ve itfaiye ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir ederek, bayram süresince görevlerini yerine getirirken verdikleri emekler için teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında Kaymakam Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Ünal, personellerle bir araya gelerek bayramlaşma fırsatı buldu. Güvenlik güçlerinin ve itfaiye ekiplerinin fedakarca çalıştığını vurgulayan yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini sürdüren bu kahramanların emeklerinin önemine dikkat çektiler.

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Kaymakam Erol Tanrıkulu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İnsanları Bir Araya Getiren Bayram

"Gönülden kutladığımız Kurban Bayramı, tüm ülke olarak birlikte yaşadığımız, heyecan ve coşku dolu bir dönemdir. Bucak olarak da bu bayramı ayrı bir heyecanla yaşıyoruz. Bucak'taki bütün kurumları bayram dolayısıyla ziyaret ediyor, görev başındaki kurumları özel bir özenle selamlıyoruz. Ardından, saygıyla şehit ailemizi ziyaret ederek onların bayramlarını tebrik ediyoruz."

Toplumun birlik ve beraberlik içinde olduğu önemli günler

"Türk toplumu, Kurban Bayramı gibi önemli günlerde diğer milletlere kıyasla ayrışan ve birleşen bir toplumdur. Dinimizin etkisiyle birlikte kültürel birikimimizin de etkisiyle bu bayramlar, toplumumuzun birlik ve beraberlik içinde olduğu önemli günlerdir. Kurban Bayramı, insanları bir araya getirerek hoşgörüyü ve dayanışmayı yücelten bir anlayış içinde kutlanmaktadır."

Huzur Dolu Bir Bayram

"Bucaklı hemşehrilerimizle birlikte Bucak ilçesine gelen ve giden herkes, bu bayram coşkusunu birlikte yaşadık. Gözlemlediğimize göre, bütün vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirdiğini, kazasız ve huzur içinde bir bayram yaşadığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu huzur ve mutluluk sürekli devam eder."

Sağlık, Mutluluk, Birlik, Barış ve Kardeşlik

"Allah'tan dileğimiz, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmemizdir. Huzurun devam etmesi, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin güçlenmesi en büyük arzumuzdur. Aynı zamanda, Türkiye'deki güzel vatan topraklarında yaşamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Neşemiz ve huzurumuz her zaman daim olsun. Kurban Bayramı, sadece ülkemizde değil, tüm İslam toplumlarında ve dünya genelinde barış ve kardeşlik mesajını taşır. Temennimiz, tüm dünya insanlarının huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi, her günlerini bayram havasında geçirmeleridir. Bir kez daha tüm vatandaşlarımızın bayramını yürekten kutluyor, Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz."

"Kazasız, belasız, huzur içerisinde bir bayram"

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, " Öncelikle Rabb'ime hamdolsun, bir Kurban Bayramı'na daha kavuştuk. Ben buradan bütün halkımızın, ilçe halkımızın, ilimizin, ülkemizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, huzur içerisinde bir bayram yaşarlar diye düşünüyoruz. Bugün sayın kaymakamımızla ilçemizde görev yapan kolluk kuvvetlerimizin, nöbet tutan kurumlarımızın ziyaretlerini gerçekleştirdik. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu ziyaretlerde nöbet tutan kurum çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyoruz. Kendilerine kolaylıklar diliyoruz. Tabii ki ülkemizin huzuru, güvenliği, refahı için görev başındalar. Bayram süresince de tekrar bütün halkımızın bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılarBucak'ta görevi başındaki personelle bayramlaştılar

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi Çalışanlarına Bayram Kutladı
Yerel

Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi Çalışanlarına Bayram Kutladı

Mahalli İdareler Seçimi'nden zaferle çıkan yeni başkan Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Başkanlığı görevinde ilk bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Mesut Kocagöz, bakın neler söyledi

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma  tadı Bir başka
Yaşam

Burdur'da Bayram Namazı Ardı Ulu Camide Bayramlaşma tadı Bir başka

Burdur Valisi Ali Arslantaş ve protokol üyeleri, İl Müftüsü Enver Türkmen’in kıldırdığı namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı

Başkan Ercengiz, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı
Yerel

Başkan Ercengiz, huzurevi sakinleriyle bayramlaştı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.

Başkan Ercengiz, Belediye Personeliyle Bayramlaştı
Yerel

Başkan Ercengiz, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

MAKÜ'de gelenek bozulmadı bayramlaşma töreni yapıldı
Yerel

MAKÜ'de gelenek bozulmadı bayramlaşma töreni yapıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde (MAKÜ) bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bucak'ta belediye personelleri ile bayramlaştılar
Yerel

Bucak'ta belediye personelleri ile bayramlaştılar

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde gerçekleşen bayramlaşma törenin de belediye personeli ile bayramlaştı.