Antalya / Kepez

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

Kepez Belediyesi, öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması hususunda etkinlik düzenlendi.

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

Kepez Belediyesi Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’ndeki öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması konulu bir etkinlik düzenlendi.
Kepez Belediyesi ve UCİM işbirliğiyle, anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Kepez Belediyesi’nin Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’ndeki öğrencilere yönelik temel hedefin çocuğun güvenliği ve çocuğun özgür iradesine saygı duyulması konulu bir etkinlik düzenlendi. Dokumapark’ın farklı alanlarında gerçekleşen etkinlikte çocuklar hem eğlendiler, hem de eğlenirken öğrendiler. Kreş öğrencileri ilk önce Dokumapark’taki Bilim Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen animasyonlu sunuma katıldı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan’ın sunumuyla, çocuklar daha güvenli bir hayata karşı bilgilendirildiler. Sunumun ardından çocuklar, Bilim Merkezi Atölyesinde ‘Güvenlik Ağım’ konulu resim çalışmasına ve ardından da Orman Kütüphanesi’ndeki spor etkinliğine katıldılar.

Kepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak projeKepez Belediyesi ve UCİM'den ortak proje

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de
Yerel

Antalya’nın ilk ragbi takımları Kepez'de

Kepez Belediyesi Spor Kulübü çatısındaki Antalya’nın ilk kız ve erkek ragbi takımları, milli takımlara oyuncu göndermeye başladı.

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusuna baktılar
Yerel

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusuna baktılar

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenledi.

Başkan Kocagöz’den  Park Müjdesi
Yerel

Başkan Kocagöz’den Park Müjdesi

Kepez Belediyesi, yeni park yatırımlarıyla çocuklara hem yeşil bir şehirde büyüme hem de oyun aktivitelerini güvenli alanlarda yapma imkânı sunuyor.

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği düzenlendi
Yerel

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği düzenlendi

Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi.

Kepez Belediyesi 1500 metrekare büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu
Yerel

Kepez Belediyesi 1500 metrekare büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı butik spor salonunun çevresinde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmasıyla 1500 metrekare (m2) büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu.

Antalya  Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü
Yerel

Antalya Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü

Antalya Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.