Burdur / Yeşilova

Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale

Burdur'un Yeşilova ilçesinin Eşeler Dağı'ndaki Kayak Merkezi altında çıkan yangın hızlı müdahale ile söndürüldü.

Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale

Salda Kayak Merkezi Altında Yangın

Burdur'un Yeşilova ilçesinin Eşeler Dağı'nda bulunan Kayak Merkezi altında meydana gelen yangına Yeşilova Belediyesi İtfaiye Ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının yayılmasını engelledi.

Hızlı Müdahale ile Yangın Kontrol Altına Alındı

Yangın, Kayak Merkezi altında başladı ve Yeşilova Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından anında fark edilerek müdahale edildi. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve yayılması önlendi.

Teşekkür Belediye Başkanı Şenel'den Geldi

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, yangının hızlıca müdahale edilerek büyümesinin önlenmesinde büyük rol oynayan İtfaiye Ekipleri ve Kayak Merkezi Güvenlik Görevlisi Osman Uyguralp'e teşekkür etti. Başkan Şenel, yaptığı açıklamada, "Yangının yayılmasını önleyen ve haber veren görevlilere teşekkür ediyoruz. İtfaiye ekiplerimiz ve orman şefliği görevlileri sayesinde hızlı bir şekilde müdahale edilerek yangın kontrol altına alındı. Bu hızlı ve etkili müdahale, olası daha büyük zararların önüne geçilmesini sağladı" şeklinde ifadelerde bulundu.

Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale Eşeler Dağı'ndaki Yangına Hızlı Müdahale

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yangın Tüpü Patladı, Ahşap Ev Alevlere Teslim Oldu
Yerel

Yangın Tüpü Patladı, Ahşap Ev Alevlere Teslim Oldu

Burdur’un Bucak ilçesinde ahşap evde bulunan yangın tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında 2 ahşap bina yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bucak'ta Yangın! Ev Alevlere Teslim Oldu
Yerel

Bucak'ta Yangın! Ev Alevlere Teslim Oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde kısa bir süre çıkan ev yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Yangın bölgesinden alevler yükseliyor.

Burdur'da Yangın Çıktı, Ortalık Alev Aldı!
Yerel

Burdur'da Yangın Çıktı, Ortalık Alev Aldı!

Burdur'un Kışla Mahallesi'nde bulunan bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında ev ve garajda bulunan lüks otomobil kullanılamaz hale geldi. Detaylar haberimizde...

Burdur'da ekipleri harekete geçiren yangın
Yerel

Burdur'da ekipleri harekete geçiren yangın

Burdur'un Gölhisar ilçesinde depoda çıkan yangın bitişikteki 2 eve sıçradı. 2 ev ve 1 depo kullanılamaz hale geldi. Yangına 20 itfaiye, 7 Orman İşletme Müdürlüğü arazözü ve 2 iş makinesi müdahale etti.

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Yerel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Burdur'da ev alevlere teslim oldu
Yaşam

Burdur'da ev alevlere teslim oldu

Burdur merkeze bağlı Kocapınar köyünde çıkan yangında boş kerpiç ev yanarak kullanılamaz hale geldi.