Antalya / Döşemealtı

Antalya Tuğram Gayrimenkul Çiğdem Çelik Kimdir

1984 Niğde doğumlu Çiğdem Çelik evli ve 2 çocuk annesidir. 2009'da gayrimenkul sektörüne adım atan Çiğdem Çelik işini severek yapmanın yanı sıra, başarısıyla tüm kadınlara örnek olmaktadır. 

Antalya Tuğram Gayrimenkul Çiğdem  Çelik  Kimdir

1984 Niğde doğumlu Çiğdem Çelik evli ve 2 çocuk annesidir. 2009'da gayrimenkul sektörüne adım atan Çiğdem Çelik işini severek yapmanın yanı sıra, başarısıyla tüm kadınlara örnek olmaktadır. Niğde ticareti meslek lisesinden mezun olduktan sonra Üniversite hayatına Antalya'da devam etmiştir.  Şu anda emlak danışmanı olarak mesleğine devam etmektedir. Çiğdem Çelik aynı zamanda Antalya Emlakçılar Oto galericiler ve İş takipçileri odası başkanı sayın İsmail ÇAĞLAR (başkan) yönetiminde de görev almaktadır. Emlak Ofisi Tuğram Gayrimenkul ile Antalya il ve ilçelerinde geniş bir hizmet ağına sahiptir. Tuğram gayrimenkul olarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi her zaman taahhüt eden Çiğdem Çelik, kendi işinde geniş bir portföy ağına sahiptir. Müşterilerine yerleri gerçek değerinde satışa sunmakta olan Çiğdem Çelik "Dürüstlük en temel ilkemdir" diyor. Antalya ve bölgesinde yatırım yapmayı düşünen herkes için Tuğram Gayrimenkul güvenilir bir adrestir.  Önceliği her zaman dürüstlük, saygı ve güvenilirlik olan Tuğram Gayrimenkul Antalya'da ki Gayrimenkul ofisleri arasında başarılı İş kadını Çiğdem Çelik önderliğinde ilk sıralarda yer almaya devam edecek gibi görünüyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?
İş Dünyası

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?

Türkiye'de Gayrimenkul Devrimi: 3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sistemi Geliyor!
İş Dünyası

Türkiye'de Gayrimenkul Devrimi: 3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sistemi Geliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün başlattığı devrim niteliğindeki proje ile gayrimenkul alım-satım süreçleri 3 boyutlu bir boyuta taşınıyor. Detaylar için tıklayın!

Antalya Kaya Emlak Ve Otomotiv'e Kalite Belgesi verildi
İş Dünyası

Antalya Kaya Emlak Ve Otomotiv'e Kalite Belgesi verildi

Kalite Belgesini Döşemealtı'nda bulunan Kaya Emlak ve Otomotiv'in sahibi Halil Kaya'ya Antalya Emlakçılar ve Oto galericiler Odası Başkanı İsmail Çağlar takdim etti. Halil Kaya Kimdir

Antalya Tuğram Gayrimenkul'e  Özel Kalite Belgesi verildi. 
İş Dünyası

Antalya Tuğram Gayrimenkul'e Özel Kalite Belgesi verildi. 

Antalya da Faaliyette bulunan Tuğram Gayrimenkul sahibi Çiğdem Şenlik’e Özel Kalite Belgesi verildi. Yeşilçam 

Antalya Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofise Kalite Belgesi
İş Dünyası

Antalya Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofise Kalite Belgesi

Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofisi Rabia Derya Demir’e Özel Kalite Belgesi verildi. 

Şengül Daban Kimdir
İş Dünyası

Şengül Daban Kimdir

Şengül Daban 1986 Fethiye doğumludur. İlkokul mezunu olan Şengül hanım 30 yıldır Antalya da ikamet etmektedir. 10 yıldır Emlak İnşaat ve Galeri işi yapan hanım Ağa Şengül Daban