Antalya

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e "Kalite Belgesi" verildi. Figen Yangözler Kimdir?

Antalya'da Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı Figen Yangözler Kimdir?

Antalya Realty World Yaşam Gayrimenkul’e  "Kalite Belgesi" verildi.  Figen Yangözler Kimdir?

Gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarına olan bağlılığıyla bilinen Realty World Yaşam, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı. Alınan Kalite Belgesi, şirketin sürekli iyileştirme ve mükemmellik yolculuğundaki kararlılığını yansıtıyor. Realty World Yaşam'ın Kalite Belgesi, şirketin sunduğu hizmetlerin kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik sürekli çabalarını vurgularken, şirketin işletme süreçlerindeki etkinliğini ve verimliliğini de destekliyor. Realty World Yaşam Broker'ı Figen Yangözler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kalite Belgesi'nin alınması, şirketimizin kaliteye olan bağlılığının ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimizin bir göstergesidir. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çaba göstermeye devam edeceğiz" dedi. Realty World Yaşam, gayrimenkul sektöründeki yenilikçi yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinden ve sektörden aldığı güveni pekiştirmeye devam ediyor.

 

Figen Yangözler Kimdir?

1969 Antalya doğumlu olan Figen Yangözler, uzun yıllar telekomünikasyon sektöründe hizmet verdikten sonra 2018 yılından itibaren Realty World firmasının birkaç şubesinde hizmet verdi. Daha sonra kendi işletmesini açmaya karar verdi ve Realty World Yaşam Gayrimenkul adı altında yoluna devam ediyor.

 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Türkiye'de Gayrimenkul Devrimi: 3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sistemi Geliyor!
İş Dünyası

Türkiye'de Gayrimenkul Devrimi: 3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sistemi Geliyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün başlattığı devrim niteliğindeki proje ile gayrimenkul alım-satım süreçleri 3 boyutlu bir boyuta taşınıyor. Detaylar için tıklayın!

Antalya Kaya Emlak Ve Otomotiv'e Kalite Belgesi verildi
İş Dünyası

Antalya Kaya Emlak Ve Otomotiv'e Kalite Belgesi verildi

Kalite Belgesini Döşemealtı'nda bulunan Kaya Emlak ve Otomotiv'in sahibi Halil Kaya'ya Antalya Emlakçılar ve Oto galericiler Odası Başkanı İsmail Çağlar takdim etti. Halil Kaya Kimdir

Antalya Tuğram Gayrimenkul'e  Özel Kalite Belgesi verildi. 
İş Dünyası

Antalya Tuğram Gayrimenkul'e Özel Kalite Belgesi verildi. 

Antalya da Faaliyette bulunan Tuğram Gayrimenkul sahibi Çiğdem Şenlik’e Özel Kalite Belgesi verildi. Yeşilçam 

Antalya Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofise Kalite Belgesi
İş Dünyası

Antalya Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofise Kalite Belgesi

Emlak Aşkı Gayrimenkul Ofisi Rabia Derya Demir’e Özel Kalite Belgesi verildi. 

Şengül Daban Kimdir
İş Dünyası

Şengül Daban Kimdir

Şengül Daban 1986 Fethiye doğumludur. İlkokul mezunu olan Şengül hanım 30 yıldır Antalya da ikamet etmektedir. 10 yıldır Emlak İnşaat ve Galeri işi yapan hanım Ağa Şengül Daban

Nurgül Kılınç Kimdir  Antalya Emlak Gayimenkul
İş Dünyası

Nurgül Kılınç Kimdir Antalya Emlak Gayimenkul

Nurgül Kılınç 1982 doğumlu aslen tokat turhallı olup Antalya'da büyümüş çeşitli işlerde yönetici ve üretici olarak çalışmıştır.