Burdur

Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya Yatırıldı

Burdur'da düzenlenen Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri Sempozyumu'nda, büyük verinin pazarlama araştırmaları alanındaki rolü ve uygulamaları tartışıldı.

Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya Yatırıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri Temalı Sempozyumu (PAAYS’23) gerçekleştirildi.

Avşar Han Sinema Salonu ile Lavanta Tepesi Otel'de 11. si gerçekleştirilen sempozyuma Türkiye’nin birçok ilinden katılım sağlandı. Çok sayıda akademisyenin ağırlandığı sempozyuma Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen ile Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dernek Başkanı Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Türkiye’deki akademisyen, araştırmacılar ve sektör profesyonellerini “Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri” temasıyla bir araya getirmeyi hedefleyen sempozyumun açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Tekşen yaptı. Daha sonra Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dernek Başkanı Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Buğra Hamşıoğlu bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Programda açılış konuşmalarının ardından sunumlara geçildi. Prof. Dr. Eyyup Yaraş tarafından Ölçme, Veri ve yönetime Genel Bakış, Prof. Dr. Şadi Evren Şeker tarafından Büyük Veri Analitiği Yöntemleri, Barış Yasin tarafından da Bulutta Büyük Veri konularında sunumlar gerçekleştirildi. Daha sonra Dr. İbrahim Budak tarafından metin madenciliği teknikleri ve veri madenciliği teknikleri araştırmacılara uygulamalı olarak anlatıldı.

Pazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya YatırıldıPazarlama Araştırmalarında Büyük Veri, Burdur'da Masaya Yatırıldı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Dijital pazarlamanın önemi her geçen gün artıyor
İş Dünyası

Dijital pazarlamanın önemi her geçen gün artıyor

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, dijital pazarlamanın öneminin her geçen gün arttığını belirterek oda üyelerini bu tür eğitimlerle desteklediklerini söyledi.

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi 2023 yılında ne kadar sağlık hizmeti verdi ?
Yerel

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi 2023 yılında ne kadar sağlık hizmeti verdi ?

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, 2023 yılında 1 milyon 636 bin 683 hastaya ayaktan sağlık hizmeti verdiklerini, 26 bin 552 hastayı yatarak tedavi altına aldıklarını, 33 bin 135 hastanın ise başarılı bir şekilde ameliyatını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bucak'a Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müjdesi
Yerel

Bucak'a Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müjdesi

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Ağlasun, Çeltikçi ve Bucak ilçelerine hitap edecek şekilde bir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) kurulması talebinin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından kabul edildiğini açıkladı.

MAKÜ'den İlk: Artırılmış Gerçeklikle Zenginleştirilmiş STEAM Eğitimi Araştırması
Yaşam

MAKÜ'den İlk: Artırılmış Gerçeklikle Zenginleştirilmiş STEAM Eğitimi Araştırması

MAKÜ Bilim İnsanları, Artırılmış Gerçeklikle Desteklenen STEAM Eğitiminin Okul Öncesi Çocuklardaki Bilimsel Süreç Becerilerine Etkisini İnceledi. Detaylar Burada...

Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri yıldızları Araştırması Başvuruları Başladı
İş Dünyası

Türkiye Organize Sanayi Bölgeleri yıldızları Araştırması Başvuruları Başladı

Antalya Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından geçen yıl ikincisi yapılan ve katılımın gönüllülük esasına dayalı olduğu OSB Yıldızları Araştırması’na başvurular devam ediyor.

Antalya Sağlık İl Müdürlüğü’nden Covid 19  ve ’ziyaretçi yasağı’  var mı  açıklama sı
Türkiye

Antalya Sağlık İl Müdürlüğü’nden Covid 19 ve ’ziyaretçi yasağı’ var mı açıklama sı

Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerde, Covid-19 varyantı ya da buna benzer herhangi bir sebep dolayısı ile ziyaretçi alımı konusunda kısıtlama söz konusu değildir