Burdur

Öğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi ve hayırseverler, Şeker Ortaokulu’na yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıfı kazandırdı.

Öğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi ve hayırseverler, Şeker Ortaokulu’na yazılım ve tasarım atölyesi ile fen ve teknoloji sınıfı kazandırdı. 

VALİ ÖKSÜZ, ŞEKER ORTAOKULU’NA KAZANDIRILAN YAZILIM VE TASARIM ATÖLYESİ İLE FEN VE TEKNOLOJİ SINIFININ AÇILIŞINI YAPTI

EN SEVDİĞİ YERDE ÖĞRENCİLER ARASINDA

Burdur Valisi Türker Öksüz, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi tarafından hayırseverlerin katkılarıyla Şeker Ortaokulu’na kazandırılan Zuhal-İrfan Bilgin Yazılım ve Tasarım Atölyesi ile Gülten- İsmail Ulusoy Fen ve Teknoloji Sınıfı'nın açılışını yaptı.

Açılış ardından tefrişi yapılan Yazılım ve Tasarım Atölyesi ve Fen ve Teknoloji Sınıfı'nı gezen Vali Öksüz, ilgili öğretmenlerden bilgi aldı. Öğrenciler tarafından yazılımı ve tasarımı yapılan otonom robotların gösterisini izledi.

Vali Öksüz okuldan ayrılmadan 8. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. Bir süre dersleriyle ilgili öğrencilerle sohbet eden, sınavlarının yakın olması dolayısıyla iyi çalışmaları yönünde öğüt veren Vali Öksüz, bol bol kitap okumalarını ve düzenli çalışmalarını isteyerek öğrencilere kitap hediye etti.

Açılış programına başta Vali Öksüz olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimi, Merhum çocukları Gülten ve İsmail Ulusoy adına Gülten – İsmail Ulusoy Fen Ve Teknoloji Sınıfının okulumuza kazandıran Burdur‘lu Hayırseverler Emekli Matematik Öğretmeni Aysun ULUSOY, Tekstil Mühendisi Haldun ULUSOY, Denetçi / Danışman Nilgün ULUSOY ARAS, Zuhal – İrfan Bilgin Yazılım Ve Tasarım Atölyesini okulumuza kazandıran Burdur’lu Hayırseverler Seramik Sanatçısı Zuhan BİLGİN ve Elektrik Mühendisi İrfan BİLGİN katıldılar.

Vali Öksüz açılış sırasında yaptığı konuşmada; “Hayırsever Ulusoy ve Bilgin ailelerine yaptıkları bu anlamlı hayır dolayısıyla teşekkür ederek, bu güzel sınıfların yapılmasına vesile oldukları için TYSD Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimi başta olmak üzere katkıları bulunan herkesi kutladı.

Bugün hayırlı bir iş için buradayız. Hakikaten Milli Eğitim, insanların eğitilmesi, insana yapılan yatırımlar elbette her şeyden daha kıymetli, daha önemli diye düşünüyorum. Bu anlamda devletimiz ve biz yöneticiler çocuklarımızı yetiştirilmesi için bir yandan okullarımızı tamlayarak eğitim altyapımızı güçlendirirken, bir yandan da her türlü teknolojik altyapı ile donatılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fakat devletin bu çabasının yanında hayırseverlerimizin de bu sürece katkılar verdiğini ülkemizin her yanında görüyoruz. Burada da hem Yardım Sevenler Derneğimiz hem hayırseverlerimiz aileleri adına buradaki Fen ve Teknoloji Sınıfını ve tasarım ve beceri atölyesini yaparak bu konuda çok büyük katkı verdiler. Buradaki çocuklarımızın faydalanacağı önemli bir eser kazandırdılar. Öncelikle hem Yardım Sevenler Derneği hem de hayırseverlere teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Onların katkılarıyla inşallah öğrencilerimizi, gençlerimizi hayata daha iyi hazırlayacağız, onları daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmuş olacağız” dedi.

 Öğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptıÖğrencilere yazılım ve teknoloji eğitimi imkanı Vali Öksüz açılışı yaptı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Muratpaşa’da web yazılım eğitimleri için başvurular alınmaya başladı
Yerel

Muratpaşa’da web yazılım eğitimleri için başvurular alınmaya başladı

Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM), 18 yaş ve üzeri için web yazılım eğitimleri başvuruları başladı.

Ecu Tech Chip Tuning Bucak'ta hizmete açıldı
Yerel

Ecu Tech Chip Tuning Bucak'ta hizmete açıldı

Türkiye’nin en büyük araç yazılım firmalarından biri olan ECUTECH CHİP TUNİNG Bucak'ta hizmete açıldı.

Teknolojide peş peşe müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan
Bilim ve Teknoloji

Teknolojide peş peşe müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

Erdoğan, internet altyapısından bulut işletmecilerin Türkiye'ye çekilmesine kadar atılacak adımları anlattı. Bilişim personelini artıracaklarını belirten Erdoğan, girişimci kredisinden de söz etti.

Burdur Tarım Fuarı Misafirlerine Kapılarını Açtı! Büyük Buluşma
Yerel

Burdur Tarım Fuarı Misafirlerine Kapılarını Açtı! Büyük Buluşma

Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı kapılarını açtı. Bölge çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılayacak ekipman, teknoloji, ürün ve bilginin sergilendiği fuar 5 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

MAKÜ'de Gerçekleştirilen Tarımda Dijital Teknolojiler Çalıştayı
Yerel

MAKÜ'de Gerçekleştirilen Tarımda Dijital Teknolojiler Çalıştayı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Tarımda Dijital Teknolojiler Çalıştayı"nda tarımda dijitalleşmenin önemi ve katkıları ele alındı.

Yeni Hidrojen Teknolojisi ile Otomotiv Endüstrisinde Devrim Yaratıyor
Bilim ve Teknoloji

Yeni Hidrojen Teknolojisi ile Otomotiv Endüstrisinde Devrim Yaratıyor

Toyota, yeni geliştirdiği hidrojen yanmalı motoruyla otomotiv endüstrisinde devrim yaratıyor. Elektrikli araçlara alternatif olarak sunulan bu teknoloji, daha uzun menzil ve hızlı yakıt ikmali süreleri vadediyor. Detaylar haberimizde.