Karaman

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde yeni Başkan Adem Kocatürk

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde bayrak değişimi yapıldı. Bugün yapılan kongre ile başkanlık koltuğuna Adem Kocatürk oturdu

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde yeni Başkan Adem Kocatürk

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde bayrak değişimi yapıldı. Bugün yapılan kongre ile başkanlık koltuğuna Adem Kocatürk oturdu.
Toplantıya eski gazetecilerden Hasan Özünal, Mustafa Koçak, Ahmet Küçükcicibıyık ile cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan toplantı oylama ile devam etti. Yoklama ve divan kurulu seçimi gerçekleştirilirken, Divan başkanlığını Ahmet Küçükcicibıyık, divan üyeliklerini ise Hasan Özünal ve Mustafa Koçak yaptı. Tek liste olarak gidilen kongre sonucunda Adem Kocatürk oy birliği ile Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı seçildi.


Adem Kocatürk burada yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kocatürk, açıklamasında şunları söyledi;

Arkadaşlar merhaba hepiniz hoş geldiniz. Aslında etkili bir konuşma yapmayı planlıyordum ama 3 gündür hastayım yatıyorum biraz doğaçlama olacak. Hani bakan demiş ya buraya gelirken ne konuşacağımı bir Allah bir ben biliyordum. Şimdi bir Allah biliyor diye, biraz öyle olacak. Hepinize sonsuz teşekkür ederim bugün burada olduğunuz için, bizi yalnız bırakmadığınız için. Bu konuşmayı bu mesleğe başladığım yıllarda yapıyor olsaydım böyle “değerli meslektaşlarım” değil değerli abilerim, amcalarım falan diyor olacaktım herhalde. 90'lı yıllarda 93-94 yıllarından bu yana Basın Yayın sektöründeyim. O zamanlar çay getirip götürüyorduk. E biz de eskidik. Bugün bu makama bizi namzet gören siz değerli meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.
Gazeteciler cemiyetimiz 30'dan daha fazla bir yıldır Karaman'da faal bir dernek ve bu anlamda bunca uzun ömürlü olan Nadir derneklerden bir tanesi. Bugüne gelene kadar uzun yıllar bu işi omuzlamış yüklenmiş Ahmet Küçükcicibıyık Ağabeyime çok teşekkür etmek istiyorum. Uzun yıllar başkanlığımızı yaptı. Efendim bu süreçte cemiyetin bütün yükünü taşıdı. Buna bizzat şahidim kendilerinden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte yine Hasan Özünal Ağabeyim bugün bizi kırmadan geldi. Çok teşekkür ediyorum. Kendisi de cemiyet başkanlığımızı yaptı ve Karaman Basın Yayın hayatında sürekli var olmuş, yazılarıyla, haberleriyle sürekli gündemde olmuş değerli büyüklerimizden bir tanesi, eksik olmasınlar. Burada gördüğümüz için çok mutluyuz. Onun haricinde Mustafa Amcamız, malumunuz Mustafa Koçak nam-ı diğer Foto Renk Karaman'ın ilk gazetecilerinden, ilk fotoğrafçılarından. Hani filmli makinelerle fotoğrafı çekip Karanlık odada Tab edip otobüsle İstanbul'a Hürriyet’e gönderildiği dönemlerden bu yana camiamızın içerisinde olan ve kendisinden her daim ilham aldığımız Ağabeyimiz, kendisini de bugün burada gördüğümüz için sonsuz teşekkür ederiz. Sonra Ahmet Ağabeyimizden sonra görevi devralarak bugüne getiren değerli kardeşim, meslektaşımız Kemal Önder Demirkollu başkanımız da bu yükü omuzlayanlardan. Çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Karamanlı'da Yapılan 16 Derslikli Ortaokul Projesi Tamamlanma Aşamasında
Yerel

Karamanlı'da Yapılan 16 Derslikli Ortaokul Projesi Tamamlanma Aşamasında

Karamanlı İlçesi'nde gerçekleştirilen önemli bir eğitim projesi, 16 derslikli ortaokulun tamamlanma aşamasına gelmesiyle birlikte büyük bir başarıya ulaşıyor.

Karaman’da çıkan kavgada 1 kişi göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.
Yerel

Karaman’da çıkan kavgada 1 kişi göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Karaman’da çıkan Tartışmanın yumruklu kavgaya dönüşmesi üzerine O.Ş. belinden çıkardığı bıçakla T.A.’yı göğsünden bıçakladı.

Karaman Ermenek'te Traktör  Devrildi 2 Ölü 1 Yaralı
Yerel

Karaman Ermenek'te Traktör Devrildi 2 Ölü 1 Yaralı

Karaman’ın Ermenek ilçesinde traktörün bahçeye devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 çocuk yaralandı.

Karaman’da Mucize Ameliyat;  Felçli Hasta Yeniden Yürüyecek!
Sağlık

Karaman’da Mucize Ameliyat; Felçli Hasta Yeniden Yürüyecek!

Karaman Özel Selçuklu Hastanesi'nde Gerçekleşen Mucize Ameliyat, Felçli Hastanın Yeniden Yürüme Umutları Canlandı!

Karaman  yeni Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş,  Kimdir ?
Yaşam

Karaman yeni Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Kimdir ?

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünde görev değişikliği. İşte detaylar...

Karaman  Demokrat Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a pankartlı ve fotoğraflı destek
Türkiye

Karaman Demokrat Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a pankartlı ve fotoğraflı destek

Karaman’da Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Emir Musa Beydili, parti il binasının kapısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini asarak, “Karaman teşkilatı olarak devletimizin bekası için 14 Mayıs’ta Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.