Antalya

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi

Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi

İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA başkanlığında, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Münir KARALOĞLU, Emniyet Genel Müdürümüz Sn.Erol AYYILDIZ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn.Arif ÇETİN, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Sn.Ahmet KENDİR, Valimiz Sn.Hulusi ŞAHİN, İl Emniyet Müdürümüz Sn.Orhan ÇEVİK, ilgili kurum temsilcileri, milletvekilleri, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin katılımları ile Emniyet Müdürlüğümüz hizmet binasında #TürkiyeninHuzuru toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Antalya’da son 150 günde yapılan çalışmalara değinen Sayın Bakanımız suçluları adalete teslim etmekte, çocuklarımızı zehirlemeye çalışanlara hayatı zehretmekte kararlı olduklarını, asayiş suçlarından narkotik suçlarına, organize suç örgütlerinden göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonların durmadan duraksamadan büyük bir gayretle devam edeceğini vurguladı.

Düzensiz göçle ve göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle mücadelenin aralıksız devam ettiğini aktaran Sayın İçişleri Bakanımız, denizyolunun göçmen kaçakçılarının en çok tercih ettikleri güzergâhın başında geldiğini, denizlerimizin göçmenlere mezar olmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Turizmin başkenti Antalya’da huzurun ve mevcut kamu düzeninin devamı, korunması ve istikrarı için yeni stratejiler ve yol haritası oluşturduklarını ifade eden İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.

TürkiyeninHuzuru için tüm çalışmalarımız hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya Kafes-18 Operasyonunun detaylarını açıkladı
Yerel

Bakan Yerlikaya Kafes-18 Operasyonunun detaylarını açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 ilde eş zamanlı düzenlenen Kafes-18 Operasyonuyla 39 organize suç yapısının çökertildiğini, 257 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Türkiye

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Yerel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” İçin Antalya'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti

Antalya ve 4️8 ilde  eş zamanlı   Müstehcenlik operasyonları düzenlendi. 50 Kişi Gözaltına
Yaşam

Antalya ve 4️8 ilde eş zamanlı Müstehcenlik operasyonları düzenlendi. 50 Kişi Gözaltına

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından "çevrim içi çocuk müstehcenliği ile mücadele" kapsamında İstanbul merkezli 48 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor
Türkiye

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor

Göreve geldikten sonra çetelere, suç örgütlerine, terör örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlar yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya destek her geçen gün artıyor.

Son dakika Ankara'da Terör olayı
Türkiye

Son dakika Ankara'da Terör olayı

Ankara Kızılay çevresinde patlama meydana geldi. Bakan Yerlikaya açıkladı