Antalya / Döşemealtı

Antalya Döşemealtı Ak Partide Sürpriz aday Başhekim Op. Dr. Ramazan Gürkan müracaatını yaptı.

Antalya’nın Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan, Döşemealtı belediye seçimleri için AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı. Op. Dr. Ramazan Gürkan Kimdir

Antalya Döşemealtı Ak Partide Sürpriz aday  Başhekim Op. Dr. Ramazan Gürkan müracaatını yaptı.

 

Antalya’nın Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan, Döşemealtı belediye seçimleri için AK Partiden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

      Başhekimi Op. Dr. Ramazan Gürkan  Aday Adaylığı Müracaatını  ailesi ile  Ak Parti  Döşemealtı  İlçe teşkilatında  Başkan  Kaya'ya  yaptı 

Gürkan’ın Aday Adaylığı Sonrası Açıklamaları

Başvuru işlemlerinin ardından konuşan Gürkan, “Bugün sizlere hizmet edebilme yolunda ilk adımı atarak aday adaylığı başvurumu tamamladım. Hizmetin kutsal bir görev olduğuna inanarak şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve huzurlu kılmak için yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Hizmetinize talibim, destek ve dualarınızla birlikte güzel işlere imza atmak için buradayım. Birlikte nice güzel projelerde buluşmak, Döşemealtı’mızı hep birlikte daha ileriye taşımak dileğiyle” ifadelerine yer verdi.

OP. DR. RAMAZAN GÜRKAN KİMDİR?
1973 Antalya doğumlu, Yeşilbayır, çocukluğu Antalya su işleri Erenköy mahallesinde geçmiş, ilk ve orta okulu Erenköy ilkokulu ve ortaokulunda liseyi Çağlayan Lisesinde okumuş, hiçbir zaman köyünden kopmamış annesi Antalya Aksulu olup babası Yeşilbayırlı ve akrabaları Döşemealtı'nda, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra 3 yıl Burdur Çeltikçi ilçesinde pratisyen hekim olarak görev yapmış.

2002 yılında ihtisası kazanarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde üroloji ihtisasını yapmış. 27 yıllık hekim olan, 1 yıl Karaman Devlet Hastanesi'nde son olarak 10 yıl Finike Devlet Hastanesi'nde çalıştıktan sonra 7 yıldır da Kepez Devlet Hastanesi Başhekimliği'ni yürütmekte.

Kepez Devlet Hastanesi açılışından 3 ay sonra başhekimlik görevine gelen Gürkan, hastanenin kurucu başhekimlik görevini yapmış ve birçok başarılı işlere imza atmıştır.

Dünyanın mücadele ettiği 2 yıl süren pandemi döneminde başarılı bir şekilde hastaneyi yöneterek Antalya'nın pandemi hastanesi olarak başarılı bir hizmet sunmuştur. Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Yerel

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Esnaflarla
Yerel

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Esnaflarla

Yerel seçime17 gün kala Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Döşemealtı’nı adım adım gezen, gitmedik mahalle, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin daveti üzerine esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Ak parti  Başkan Adayı Bekir Kıvrım'ın önceliği Döşemealtı Belediyesi'ni  mali düzlüğe çıkarmak
Yerel

Ak parti Başkan Adayı Bekir Kıvrım'ın önceliği Döşemealtı Belediyesi'ni mali düzlüğe çıkarmak

Cumhur ittifakının Ak Partili Döşemealtı Belediye başkan adayı Bekir Kıvrım gazetecilerle bir araya geldi. Cumhur ittifakının Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım’ın ilk işi (ki doğru bir karar) belediyeyi mali açıdan düzlüğe çıkarmak.

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu
Yerel

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu

CHP Antalya Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal oldu Cumhuriyet Halk Partisi parti merkezi 2024 yerel seçimlerinde Antalya ili Döşemealtı ilçesi Belediye Başkan adayı Ecz .Menderes Dal Açıkladı. Menderes Dal Kimdir?

Antalya Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayları  Dr. Ramazan Gürkan, Cemil Türker, Mustafa Toptaş, Cihan Bulut ve Bekir Kıvrım
Yerel

Antalya Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayları Dr. Ramazan Gürkan, Cemil Türker, Mustafa Toptaş, Cihan Bulut ve Bekir Kıvrım

Antalya Ak Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayları Kimler oldu Dr. Ramazan Gürkan, Cemil Türker, Mustafa Toptaş, Cihan Bulut ve Bekir Kıvrım

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor
Yerel

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor

Antalya Baraj Ortaokulu, "Learn Through Upcycling" projesi kapsamında Türkiye'den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulla ortaklığını başlattı.