Antalya'da sıcaklık Kasım'da da yüksek! Denizin keyfini çıkardılar

Hafta sonu sağanağın etkili olduğu Antalya'da bugün termometreler 30 dereceyi gösterdi, nem oranıysa yüzde 75'e kadar çıktı. Sahile gelen çoğunluğu turist binlerce kişi bol bol güneşlenip, denize girmeyi de ihmal etmedi.

Turizmin başkenti Antalya'da hafta sonu sağanak yağışla dışarıya çıkamayan vatandaşlar, bugün bahardan kalan bir hava görünce neye uğradığını şaşırdı. Kasım ayı olmasına rağmen termometreler 30 dereceyi gösterdi. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklığa yüzde 75'lere varan bunaltıcı nem eşlik edince kentin sahillerini turistlerle doldurdu. Kent sakinlerinin de akın ettiği Konyaaltı Sahili'nde turistler ve vatandaşlar bol bol güneşlenerek denize girmeyi de ihmal etmedi.

Deniz keyfi yaşayan vatandaşlardan biri, Antalya'yı şu sözlerle özetledi:

“Kasım ayında bile denize girebiliyoruz. Yazlar uzadı gibi, dün yağmur vardı ama bugün yazdan kalma bir hava var. 4 mevsimi bir arada yaşıyoruz ama genelde kış ayını görmüyoruz.”

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Eylem İmir Kimdir
İş Dünyası

Eylem İmir Kimdir

Eylem İmir, Antalya Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'nde doğmuştur. Eğitimini Elmalı ilçesinde elektrik elektronik bölümü teknik lisede tamamlayarak teknisyen olarak mezun olmuştur.

Ferdi Özboğa Kimdir
İş Dünyası

Ferdi Özboğa Kimdir

Ferdi Özboğa, inşaat sektöründe önemli bir isim olarak 2019 yılında adım attığı boya ustalığı kariyerine uluslararası geçerli sertifikalar ve eğitimlerle destek vererek başladı.

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere  Duyuru
Yerel

Korkuteli Askerlik Şubesinden Askere Gideceklere Duyuru

Korkuteli Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından 2024 Mayıs sınıflandırma döneminde sevke tabi yükümlülere ait duyuru yayınlandı.

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen ; Elmalı’da yeniden teşkilatlanıyoruz
Yerel

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen ; Elmalı’da yeniden teşkilatlanıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elmalı İlçe Başkanı Uğur Türkmen, 31 Mart yerel seçimlerinin geride kaldığını, Türkiye genelinde olduğu gibi Elmalı’da da partisinin oylarını arttırdığını kaydederek,

Antalya elektrik kesintisi! 10 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Antalya elektrik kesintisi! 10 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 10 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı
Yerel

Finike Hasyurt Tarım Fuarı Açıldı

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan Finike Hasyurt Tarım Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde 27’nci kez kapılarını açtı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarımın başkenti Antalya’da