Bucaklı fenomen Keçiperver'in videolarına yoğun ilgi

Burdur’da köyde yaşayan üniversite mezunu Havvanur, işsiz kalmasının ardından çektiği doğal ve köy yaşamından bir günü anlatan video ile sosyal medyada fenomen oldu. "Keçiperver" olarak tanınan Havvanur’un videosu milyonlara ulaştı. Sosyal medya platformları üzerinden 3 yıldır video çekip yayınlayan "Keçiperver" olarak tanınan Havvanur'un Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık köyünde tarladaki çalışma anlarından hazırladığı vlog Türkiye genelinde büyük ilgi topladı. Kesitlerini paylaştığı Çamlık köyünde büyüyen Havvanur, yurt dışında yüksek lisans yapmak için işinden istifa etmesinin ardından video çekmeye başladığını söyledi. Üç sene önce Twitter üzerinden paylaştığı bir videonun ardından arkadaşlarının desteğiyle video çekmeye başlayan Havvanur, Youtube üzerinden 3 yıldır uzun vloglar yayınlıyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Keçiperver Gül Bahçesinde! Hem sohbet etti hem çalıştı
Yerel

Keçiperver Gül Bahçesinde! Hem sohbet etti hem çalıştı

"Keçiperver" olarak bilinen Havvanur Kösem, bu sefer de gül hasadına merak sardı. Gül bahçelerinde yapılan hasada katılan Keçiperver, hem gül işçileriyle sohbet etti hem de sosyal medyaya içerik üretti.

Bucaklı fenomen Keçiperver, videolarıyla beğeni topluyor
Magazin

Bucaklı fenomen Keçiperver, videolarıyla beğeni topluyor

Köy hayatından bir gününü çektiği videoyla anlatan genç kız, sosyal medyada fenomen oldu

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da  Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu
Yaşam

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu

Burdur'da Minik eller semaya kalktı, minik sesler ezanla birleşti. Diyanet Gençlik Merkezi'nin minik öğrencileri, ilk kez cemaatle Cuma namazı kıldı

Araştırmacı Burdur  MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor
Bilim ve Teknoloji

Araştırmacı Burdur MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor

Burdur MAKÜ öğrencileri, TÜBİTAK destekli araştırma projeleriyle Türkiye çapında önemli başarılara imza attı. Lisans ve ön lisans programlarında kazandıkları derecelerle üniversitelerini gururlandırdılar.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı
Yaşam

Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.