Isparta

Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek

Isparta'da Lavanta günleri Gösterileri Göz Kamaştırıyor Haber detayı..

Türk Yıldızları, Isparta semalarını süsleyecek

Isparta Belediyesi Lavanta Günleri Gençlik Festivali çerçevesinde cumartesi günü Türk Yıldızları 6 uçak ve 30 dakikalık gösterisiyle Isparta semalarını süsleyecek, akşamında da Manga Grubu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşlarla buluşacak.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle 22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Türkiye’nin mili gururu Türk Yıldızları, Isparta semalarında gösteri gerçekleştirecek. Lavanta Günleri Gençlik Festivali etkinlikleri çerçevesinde Saat 15.00‘da başlayacak olan Türk Yıldızları gösterisi, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinden net bir şekilde izlenebilecek. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Türk Yıldızları gösterisine tüm vatandaşları davet ederken, “Gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızlarını hemşehrilerimizle, komşu illerimizde yaşayan vatandaşlarımızla hep birlikte izlemeye ve bu milli gururu yaşamaya akşamında ise Manga Gurubunun vereceği konsere davet ediyorum” dedi.
Cumartesi günü 6 uçakla 30 dakika sürecek gösteri uçuşu öncesinde Türk Yıldızları, perşembe ve cuma günü Isparta semalarında gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirecek. Büyük gün ise cumartesi gerçekleşecek Türk Yıldızları muhteşem ve senkronize uçuşlarını Ispartalılar için yapacak.
22 Temmuz 2023 Cumartesi günü Lavanta Günleri Gençlik Festivali akşam saat 21.00’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Manga konseri ile devam edecek.iha

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Ercengiz'den Başkan Gümüş'e ziyaret
Yerel

Başkan Ercengiz'den Başkan Gümüş'e ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ile bir araya geldi.

Burdur'da 10 Mayıs Psikologlar Günü kutlandı
Yerel

Burdur'da 10 Mayıs Psikologlar Günü kutlandı

Burdur'da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Türk Psikologlar Derneği Burdur Temsilciliği, 10 Mayıs Psikologlar Günü dolayısıyla Burdur'da görev yapmakta olan psikologlara ziyaretlerde bulundu.

Başkan Orhan Akın, 'Eğitimde Şiddete Karşı Yasa Çıksın!'
Yerel

Başkan Orhan Akın, 'Eğitimde Şiddete Karşı Yasa Çıksın!'

İstanbul'da bir okul müdürü öğrenci tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bu olay üzerine Türk Eğitim-Sen, eğitimde şiddetin önlenmesi için yasal düzenlemeler talep ediyor ve yarın iş bırakma eylemi yapıyor.

Vali Öksüz'den Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık'a Ziyaret
Yerel

Vali Öksüz'den Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık'a Ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret ederek Burdur'un sağlık yatırımları ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı
Yerel

Kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı

Burdur’un Karamanlı ilçesi Fethiye kara yolu üzerinde kontrolden çıkan otomobilin takla atarak refüje devrilmesi sonucu 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Başkan Muhittin Böcek  Anneler Günü Mesajı yayımladı
Yerel

Başkan Muhittin Böcek Anneler Günü Mesajı yayımladı

Bizlere önce hayat veren, ardından tüm hayatını veren, yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.