Burdur

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim, 18. yılını kutluyor. Mağazada yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler ve çekilişle gram altın kazanma şansı var.

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim'de 18. Yıla Özel İndirimler ve Çekiliş

2005 yılından bu yana Burdur'da hizmet veren bir giyim mağazası Sesif Giyim, kuruluş yıl dönümünde kampanya başlattı. 18. yılını kutlayan Sesif Giyim, bu özel günde müşterilerine yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca, alışveriş yapanlar günün sonunda gram altın kazanma şansı kazanıyor.

23 Eylül akşamı canlı yayın eşliğinde yapılacak çekilişle iki kişiye gram altın hediye edilecek. Üçüncü ve dördüncü kişileri ise sürpriz hediyeler bekliyor.

Sesif Giyim'de çantadan spor kıyafetine, tesettür modern kıyafetlerden abiye çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Çocuk abiyeleri de mağazanın ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

Sesif Giyim İşletme Sahibi Sevim Aktan, "18. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde müşterilerimize indirimler ve çekilişlerle sürprizler hazırladık. Tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Adres Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No :10 Sesif Giyim Sevim Aktan Ofis Park İş Merkezi Bucak / Burdur

Telefon:0535 762 55 26

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sesif giyimden yılsonu kampanyası
Yerel

Sesif giyimden yılsonu kampanyası

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Sesif Giyim, yılın son 2 gününe özel kampanya başlattı.

Antalya Halk İndirim Kart ' ı  Geliyor
İş Dünyası

Antalya Halk İndirim Kart ' ı Geliyor

Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu
Yerel

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu

Gübre fiyatlarında indirim başladı. Gübre fiyatları ne kadar? Bucak Ziraat Odası'nda gübre fiyatlarında indirim! Çiftçilere özel avantajlarla kaliteli ürün. Adrese teslim, uygun fiyatlar, 6 aya varan vade. Tarımın destekçisi!

Soylu Giyim Ali Soylu'dan Kaçırılmayacak Kampanya Tüm Ürünlerde %50 İndirim!
Yerel

Soylu Giyim Ali Soylu'dan Kaçırılmayacak Kampanya Tüm Ürünlerde %50 İndirim!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Soylu Giyim, işletme sahibi Ali Soylu tarafından düzenlenen muazzam bir kampanya ile müşterilere %50 net indirim fırsatı sunuyor. Spor ayakkabılardan, botlara; kemerlerden, deri kemerlere; polarlardan, çoraplara kadar geniş ürün yelpazesi indirimde! Kampanya, 15 gün boyunca geçerli olacak

A101'de bu hafta neler indirimde? İşte A101'de dikkat çeken indirimler
Yaşam

A101'de bu hafta neler indirimde? İşte A101'de dikkat çeken indirimler

A101 marketlerde bu hafta gıdadan temizliğe, kişisel bakımdan ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim var. İndirimli ürünler listesine göz atın.

Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya
İş Dünyası

Bu paraya sıfır araç kaçmaz! Fiat'tan indirimli kampanya

Fiat Fiorino, piyasanın en ucuz hafif ticari aracı olarak dikkat çekiyor. Ocak ayına özel olarak 25.000 TL indirimle 588.900 TL'den satılıyor. Peşin ödeme yapmakta zorlananlar için 200.000 TL kredi desteği de veriliyor.