Burdur

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim, 18. yılını kutluyor. Mağazada yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler ve çekilişle gram altın kazanma şansı var.

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Sesif Giyim'de 18. Yıla Özel İndirimler ve Çekiliş

2005 yılından bu yana Burdur'da hizmet veren bir giyim mağazası Sesif Giyim, kuruluş yıl dönümünde kampanya başlattı. 18. yılını kutlayan Sesif Giyim, bu özel günde müşterilerine yüzde 20'den yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Ayrıca, alışveriş yapanlar günün sonunda gram altın kazanma şansı kazanıyor.

23 Eylül akşamı canlı yayın eşliğinde yapılacak çekilişle iki kişiye gram altın hediye edilecek. Üçüncü ve dördüncü kişileri ise sürpriz hediyeler bekliyor.

Sesif Giyim'de çantadan spor kıyafetine, tesettür modern kıyafetlerden abiye çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Çocuk abiyeleri de mağazanın ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

Sesif Giyim İşletme Sahibi Sevim Aktan, "18. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde müşterilerimize indirimler ve çekilişlerle sürprizler hazırladık. Tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Adres Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No :10 Sesif Giyim Sevim Aktan Ofis Park İş Merkezi Bucak / Burdur

Telefon:0535 762 55 26

Sesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansıSesif Giyim'de 18. yıla özel indirimler ve gram altın kazanma şansı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sesif giyimden yılsonu kampanyası
Yerel

Sesif giyimden yılsonu kampanyası

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Sesif Giyim, yılın son 2 gününe özel kampanya başlattı.

Benzine Büyük İndirim Geliyor! Bu Gece Yarısından İtibaren Benzin Fiyatları Düşüyor
İş Dünyası

Benzine Büyük İndirim Geliyor! Bu Gece Yarısından İtibaren Benzin Fiyatları Düşüyor

Benzine indirim müjdesi! Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatında 1,83 TL'lik indirim olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel benzin fiyatlarını öğrenin.

Tarım Kredi'de indirim kaçmaz! 7 üründe yarı yarıya fiyatlar
Yaşam

Tarım Kredi'de indirim kaçmaz! 7 üründe yarı yarıya fiyatlar

Tarım Kredi Market, Haziran ayına özel yeni indirim kampanyası ile temel gıda ürünlerinde büyük indirimler sunuyor! Hemen en yakın Tarım Kredi Market'e gidin, fırsatları kaçırmayın!

Gratis indirimi sonrası ortalık karıştı! Saç Baş Birbirine Girdiler
Yaşam

Gratis indirimi sonrası ortalık karıştı! Saç Baş Birbirine Girdiler

Dün tüm Türkiye'de Gratis tarafından uygulanan indirim sonrasında kadınlar, yaşanan yoğunlukta birbirine girerken, Gratis'in mağazalarında kavgalar çıktı.

Bucak'ta Gratis Doldu Taştı
Yaşam

Bucak'ta Gratis Doldu Taştı

Burdur Bucak'ta vatandaşlar, güne %75 indirimle başlayan Gratis'e akın etti. Görüşmemiş indirime imza atan Gratis'e giden vatandaşlar sonrası yoğunluk oluştu.

Gratis Ayın Son Günü Bombayı Patlatmış
Yaşam

Gratis Ayın Son Günü Bombayı Patlatmış

Hem online hem de şubelerinde daha eşi ve benzeri görülmemiş bir indirime imza atan Gratis'e, %75 indirimi duyan vatandaşlar akın etti. Mağaza önündeki uzun kuyrukların yanı sıra internet sitesi de çöktü. İndirim kaç gün sürecek? İşte tüm detaylar...