Gratis indirimi sonrası ortalık karıştı! Saç Baş Birbirine Girdiler

Dün tüm Türkiye'de Gratis tarafından uygulanan indirim sonrasında kadınlar, yaşanan yoğunlukta birbirine girerken, Gratis'in mağazalarında kavgalar çıktı.

Gratis indirimi sonrası ortalık karıştı! Saç Baş Birbirine Girdiler

Gratis, 15. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 31 Mayıs günü tüm ürünlerinde yüzde 75 indirim uyguladı. Bu indirim, büyük bir ilgiyle karşılandı ve mağazalarda yoğunluk yaşandı.


Ancak yoğun talep nedeniyle Gratis'in internet sitesi çöktü ve mağazalarda kavgalar çıktı.

Yüksek enflasyon nedeniyle birçok kişisel güzellik ve bakım ürünlerinde cep yakan fiyatlar görüyoruz. Öyle ki bir deodorant fiyatı 110 ila 175, bir şampuan fiyatı ise 100 ila 600 TL arasında değişiyor.

Türkiye'de faaliyet gösteren kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri Gratis, kadınlar arasında oldukça popüler ve rağbet gören ancak bir o kadar da pahalı olan bakım ürünlerinin tamamına 15. yıla özel indirim uyguladı. Sadece 31 Mayıs'ta uygulanan tek günlük kampanya kapsamında 250 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 75 indirim yapıldı.

Ortalama fiyatları 150 ila bin TL arasında değişen ürünlerde toplam stok sayısı bilinmezken her yapılan 250 TL'lik alışverişe yüzde 75 indirim uygulandı. Bu nedenle sepet tutarlarının indirimli hali 62,50 TL'den başladı. Heyecanla beklenen indirim ise hiç ummadık anlara sahne oldu. Alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar yoğun talep nedeniyle web siteye giremedi. Site, ürün kategorilerini gösteremedi.

Web site ve mağazalarda ürünler hızla tükendi. Saat 09.00'da başlayan kampanya için izdiham oluştu. Vatandaşlar almak istedikleri ürünler için saç baş birbirlerine saldırıp, ürün fırlattılar. Mağazalar önünde metrelerce sıra oluştu.

Ortaya çıkan bu görüntüler ardından saat 22.00'de mağazalarda bitirilmesi planlanan kampanya saat 19.00'da sonra erdi. Alışveriş için iş ve okul çıkışlarında mağazaların yolunu tutan vatandaşlar, elleri boş döndüler.

Odatv.com

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta Gratis Doldu Taştı
Yaşam

Bucak'ta Gratis Doldu Taştı

Burdur Bucak'ta vatandaşlar, güne %75 indirimle başlayan Gratis'e akın etti. Görüşmemiş indirime imza atan Gratis'e giden vatandaşlar sonrası yoğunluk oluştu.

Gratis Ayın Son Günü Bombayı Patlatmış
Yaşam

Gratis Ayın Son Günü Bombayı Patlatmış

Hem online hem de şubelerinde daha eşi ve benzeri görülmemiş bir indirime imza atan Gratis'e, %75 indirimi duyan vatandaşlar akın etti. Mağaza önündeki uzun kuyrukların yanı sıra internet sitesi de çöktü. İndirim kaç gün sürecek? İşte tüm detaylar...

Tarım Kredi'de indirim kaçmaz! 7 üründe yarı yarıya fiyatlar
Yaşam

Tarım Kredi'de indirim kaçmaz! 7 üründe yarı yarıya fiyatlar

Tarım Kredi Market, Haziran ayına özel yeni indirim kampanyası ile temel gıda ürünlerinde büyük indirimler sunuyor! Hemen en yakın Tarım Kredi Market'e gidin, fırsatları kaçırmayın!

Ticari Araçlarda Heyecan Verici Gelişmeler
Yerel

Ticari Araçlarda Heyecan Verici Gelişmeler

Volkswagen Caddy modelinde yapılan ÖTV ve MTV indirimleri ile ticari araç almak çok daha uygun hale geldi. Yeni fiyat listesi ve model seçenekleri ile her bütçeye uygun bir Caddy bulmak mümkün.

Antalya Halk İndirim Kart ' ı  Geliyor
İş Dünyası

Antalya Halk İndirim Kart ' ı Geliyor

Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu
Yerel

Üretici ve çiftçi dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Tarımın destekçisi başkan kampanyayı duyurdu

Gübre fiyatlarında indirim başladı. Gübre fiyatları ne kadar? Bucak Ziraat Odası'nda gübre fiyatlarında indirim! Çiftçilere özel avantajlarla kaliteli ürün. Adrese teslim, uygun fiyatlar, 6 aya varan vade. Tarımın destekçisi!