Burdur

Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Burdur'da ilçe ilçe gezen ve günlerdir aralıksız Bucak sokaklarında ve köylerinde ziyaretlerden gerçekleştiren Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Burdur'un Bucak ilçesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Milletvekili Adayı Safa Sönmez ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Fuat Şan, İYİ Parti Bucak ilçe Başkanı Mehmet Küley açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan Başkan Mehmet Küley yaptığı açıklamada, " Bilindiği üzere muhtarlar siyasetin olmazsa olmazlarıdır. Bizler sizlerle her ne kadar istişareler edersek, memleketimizin sorunları ile ilgili çözüm üretimine gidecek olursak muhtarlar bizim sağ kollarımızdır. Her ne kadar siyaset gütmeseler de muhtarlarımız siyasetin içerisindedirler. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, hoşgeldiniz." dedi.

Daha sonrasında konuşan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Fuat Şan yaptığı açıklamada, " Bizler belediye meclis üyeleri olarak, özellikle genelde sorunlarınız babında zaman zaman çeşitli istişarelerde bulunuyoruz. Sizlerin, mahallede yaşayan sakinlerimizin sorunlarını da bunları belediye başkanımıza ve yetkili birim müdürlerine ileterek, sorunları çözmeye çalışıyoruz. Sizler bu devletin bel kemiği muhtarlarsınız, bizden daha fazla halkla iç içe olan insanlarsınız. Mahallelerdeki sorun ve sıkıntılarla alakalı biz belediye meclis üyelerinin üzerine düşerek bir şey varsa, gece gündüz emrinize amadeyiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Safa Sönmez ise yaptığı açıklamada, " Hepimiz bugün, istişare ortamında memleketimizin sorunları adına önümüzdeki süreçte seçimde ve seçimden sonra ortaya çıkacak sorunların çözümleri hususunda buradayız. Bilindiği üzere 14 Mayıs'ta milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gideceğiz, yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 21 Yıllık bir iktidar var, yapılan çok güzel icraatlar da var fakat sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi mental yorgunluk var. Ülkemizde yaşanan büyük sorunlar var, keşke bu sorunlar yaşanmasaydı da bizler muhalefet yapmak zorunda kalmasaydık. Bizler ülkemizi yeniden inşa etmek, hizmet etmek için tüm kadrolarımızla hazırız." şeklinde konuştu.

Safa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldiSafa Sönmez, Bucak'ta muhtarlarla bir araya geldi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"
Yerel

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

Safa Sönmez Bucak için Projelerini açıkladı!
Yerel

Safa Sönmez Bucak için Projelerini açıkladı!

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerini açıkladı.

Safa Sönmez Projelerini Tanıtmaya Devam Ediyor
Yaşam

Safa Sönmez Projelerini Tanıtmaya Devam Ediyor

İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, gençlerin sosyal etkileşimini artırmak ve spor kültürünü desteklemek amacıyla önemli bir vaatte bulundu.

Başkan Adayı Safa Sönmez, söz verdi
Yerel

Başkan Adayı Safa Sönmez, söz verdi

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, mülteci ve sığınmacılara belediye yardımlarının yapılmayacağını, yardımların sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara dağıtılacağını açıkladı.

Safa Sönmez, 'Daha kolay şartlarda çalışmanız için devletimizin yanınızda olmasını diliyoruz'
Yerel

Safa Sönmez, 'Daha kolay şartlarda çalışmanız için devletimizin yanınızda olmasını diliyoruz'

İYİ Parti Bucak Kurucu İlçe Başkanı Safa Sönmez, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İşte detaylar...

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, oyunu kullandı
Yerel

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, oyunu kullandı

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur'un Bucak İlçesi 15 Temmuz Ortaokulunda oyunu kullandı.