Niğde

Niğde'de Aile Kavgası Cinayet serisi 2 Kişiyi Öldürdü ve öldürüldü

Niğde 'de 2023 yıl son gününde Ramazan Gök (39), husumetli olduğu akrabası Abdullah Gül (43) ile Ramazan Gök´ün (52) yanına gitti. Gök, kıraathanede tartıştığı Gül ile Ramazan Gök´ü tabancayla vurup, kaçtı. Onun Yakınları da Ramazan Gök'ü Öldürdü. İşte detaylar

Niğde'de Aile Kavgası Cinayet serisi 2 Kişiyi  Öldürdü ve öldürüldü

Katili de öldürdüler! Akraba kavgası: 3 ölü!

Niğdede olay, dün akşam Merkez ilçesine bağlı Ağcaşar Mahallesi´ndeki bir kıraathanede meydana geldi.

SİLAHLA VURUP KAÇTI
Ramazan Gök (39), husumetli olduğu akrabası Abdullah Gül (43) ile Ramazan Gök´ün (52) yanına gitti. Gök, kıraathanede tartıştığı Gül ile Ramazan Gök´ü tabancayla vurup, kaçtı.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

yer alan habere göre çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Gül ile Gökün hayatını kaybettiği belirlendi.

CİNAYET ZANLISI DA ÖLDÜRÜLDÜ

Olayı öğrenen Gül ve Gök´ün yakınları B.G. ile İ.G., cinayet şüphelisi Ramazan Gök´ün evine gitti. 2 şüpheli, evde karşılaştığı Gök´ü av tüfeğiyle öldürüp, kaçtı.

BİRİ YAKALANDI DİĞERİ FİRARDA


Jandarma ekipleri yaptığı çalışmada şüphelilerden İ.G.´yi gözaltına aldı. İ.G. jandarma karakoluna götürülürken, firari B.G.´nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

VALİ ÇELİKTEN AÇIKLAMA

Öte yandan olay yerinde incelemede bulunan Vali Cahit Çelik, "Yılın son gününde üzüntü verici bir olayla karşılaştı. Aynı aile içerisinde çıkan silahlı kavgada 3 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Ölenlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor. Olaya karışanlardan biri yakalandı, diğerini yakalama çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bu Yıl Kirazlar Satılmıyor Alıcı Yok Üretici Eylem de
Yerel

Bu Yıl Kirazlar Satılmıyor Alıcı Yok Üretici Eylem de

Kirazları elinde kalan Niğde Darboğazlı köylüler yol kapatıp ne olacak bizim halimiz dediler

Niğdeli öğrenciler kolları sıvadı
Yerel

Niğdeli öğrenciler kolları sıvadı

Niğde’nin Yeşilgölcük beldesinde bulunan Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Lisesi, beldedeki yardıma ihtiyaç aileler için kolları sıvadı.

Niğde’de Seçim Güvenlik Toplantısı yapıldı
Yerel

Niğde’de Seçim Güvenlik Toplantısı yapıldı

Niğde’de, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için alınan güvenlik tedbirleri konusunda bilgi verildi.

Niğde’de 2’si çocuk 6 kişi toprağa verildi
Yerel

Niğde’de 2’si çocuk 6 kişi toprağa verildi

Niğde’de deprem bölgelerinde hayatını kaybeden 2’si çocuk 6 kişi toprağa verildi.

NÖHÜ Akademisyenine Çifte Ödül
Bilim ve Teknoloji

NÖHÜ Akademisyenine Çifte Ödül

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Meryem Nur Aydede ’Okul Öncesi Bilim Kitleri Ürünü’ ile uluslararası ekonomi ve proje ödülleri çerçevesinde eğitim alanında ’En İyi Eğitim Hizmeti’ ödülünü kazandı.

Niğde'de 12 Öğrenci Yerli Malı Haftası’nda zehirlendi
Yerel

Niğde'de 12 Öğrenci Yerli Malı Haftası’nda zehirlendi

Niğde'de ‘Yerli Malı Haftası’ nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 12 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye sevk edildi.