Burdur / Altınyayla

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

CHP Burdur Milletvekili A.Adayı Hülya Gümüş, Burdur'un Altınyayla-Dirmil ilçesinde vatandaşlarla buluşarak İlçe halkının sıkıntıları dinledi.

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

 

CHP Burdur Milletvekili A.Adayı Hülya Gümüş, Burdur'un Altınyayla-Dirmil ilçesinde vatandaşlarla buluştu.İlçe halkının sıkıntıları dinleyen Gümüş,yaşanan sıkıntıların çözümü için çaba göstereceğini dile getirdi.

Beraberinde CHP'li üyeler ile birlikte Altınyayla-Dirmil ilçesini ziyaret eden ve seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Genç bir kadın olarak siyasette kadın ve gençlere pozitif ayrımcılık yapılmasını dile getiren Gümüş, "Ülkemizde yaşanan sıkıntılar hepimizin malumudur. Bizler hem partimiz olarak hem de ülkesini milletini seven gençler olarak yarınlara umutla bakmak istiyoruz. Fakat bugüne kadar yaşadıklarımız ortada. CHP iktidarı ile birlikte sadece Altınyayla değil sadece Burdur değil tüm Türkiye yeni bir dönem yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Altınyayla'da genç nüfusun azaldığına dikkat çeken Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, "İlçede genç nüfus neredeyse kalmamış. Bu durum hem ilçe merkezindeki iş gücünü azaltıyor hem de gençlerin ilçe ve köy hayatından çekilmeleri, üretim konusunda büyük bir riske neden oluyor. Altınyayla ilçemizde gençleri burada tutabilecek iş sahası yok. Gençlerimizi ve kadınlarımızı daha çok teşvik edecek iş alanlarının bu ilçeye kurulması lazım" şeklinde ifade etti.

Köy halkını mera sorunu da dile getiren Gümüş, "Köylülerimizle görüştüğümüzde ilçede mera olmamasının hayvancılığı büyük şekilde etkilediğini belirttiler. Otlak sıkıntısı yüzünden hayvancılıktan vazgeçenler olmuş, bazıları da artık bırakmak istiyor. Bu sebeple bir an önce hayvancılıkla uğraşan bu vatandaşların sıkıntısına kulak vermek gerekiyor. İnşallah bizlerde yapacağımız hizmetlerle Altınyaylamız için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Hülya Gümüş 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz'
Yerel

Hülya Gümüş 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz'

Hülya Gümüş'ten esnaflara ziyaret! 'Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz' - CHP Bucak Belediye Başkanı adayı Hülya Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde esnafları ziyaret etti.

Hülya Gümüş'ten öğrenci dostu proje
Yerel

Hülya Gümüş'ten öğrenci dostu proje

Hülya Gümüş duyurdu! Nöbetçi Kütüphane ile Bucak'ta eğitimde yeni bir dönem! CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, "Nöbetçi Kütüphane" projesini açıkladı.

Hülya Gümüş'ten sosyal konut müjdesi!
Yerel

Hülya Gümüş'ten sosyal konut müjdesi!

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, "Ev sahibi olmak artık hayal değil" diyerek asgari ücretin altında sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunan BELPAŞ Konutları projesini açıkladı.

Hülya Gümüş, Onaç Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi
Yerel

Hülya Gümüş, Onaç Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi

Burdur'un Bucak ilçesinde, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, CHP Bucak Belediye Başkanı Adayı Hülya Gümüş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Bucak Adayı Hülya Gümüş Alaattin Mahallesinde
Yerel

CHP Bucak Adayı Hülya Gümüş Alaattin Mahallesinde

Burdur'un Bucak ilçesinde CHP'den Bucak Belediye Başkanı adaylığı açıklanan Hülya Gümüş, mahalle ziyaretlerine başladı.

CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş Kimdir?
Yerel

CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş Kimdir?

CHP'nin genç aday adayı Hülya Gümüş Kimdir? Detaylar haberimizde