Burdur / Altınyayla

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

CHP Burdur Milletvekili A.Adayı Hülya Gümüş, Burdur'un Altınyayla-Dirmil ilçesinde vatandaşlarla buluşarak İlçe halkının sıkıntıları dinledi.

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

 

CHP Burdur Milletvekili A.Adayı Hülya Gümüş, Burdur'un Altınyayla-Dirmil ilçesinde vatandaşlarla buluştu.İlçe halkının sıkıntıları dinleyen Gümüş,yaşanan sıkıntıların çözümü için çaba göstereceğini dile getirdi.

Beraberinde CHP'li üyeler ile birlikte Altınyayla-Dirmil ilçesini ziyaret eden ve seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Genç bir kadın olarak siyasette kadın ve gençlere pozitif ayrımcılık yapılmasını dile getiren Gümüş, "Ülkemizde yaşanan sıkıntılar hepimizin malumudur. Bizler hem partimiz olarak hem de ülkesini milletini seven gençler olarak yarınlara umutla bakmak istiyoruz. Fakat bugüne kadar yaşadıklarımız ortada. CHP iktidarı ile birlikte sadece Altınyayla değil sadece Burdur değil tüm Türkiye yeni bir dönem yaşayacak" ifadelerini kullandı.

Altınyayla'da genç nüfusun azaldığına dikkat çeken Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, "İlçede genç nüfus neredeyse kalmamış. Bu durum hem ilçe merkezindeki iş gücünü azaltıyor hem de gençlerin ilçe ve köy hayatından çekilmeleri, üretim konusunda büyük bir riske neden oluyor. Altınyayla ilçemizde gençleri burada tutabilecek iş sahası yok. Gençlerimizi ve kadınlarımızı daha çok teşvik edecek iş alanlarının bu ilçeye kurulması lazım" şeklinde ifade etti.

Köy halkını mera sorunu da dile getiren Gümüş, "Köylülerimizle görüştüğümüzde ilçede mera olmamasının hayvancılığı büyük şekilde etkilediğini belirttiler. Otlak sıkıntısı yüzünden hayvancılıktan vazgeçenler olmuş, bazıları da artık bırakmak istiyor. Bu sebeple bir an önce hayvancılıkla uğraşan bu vatandaşların sıkıntısına kulak vermek gerekiyor. İnşallah bizlerde yapacağımız hizmetlerle Altınyaylamız için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydiMilletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, bu kez Altınyayla-Dirmil'deydi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak Belediyesi'nden cuma namazı çıkışı aşure ikramı
Yerel

Bucak Belediyesi'nden cuma namazı çıkışı aşure ikramı

Bucak Belediyesi tarafından Hacı Ömer Ağa Camii'nde düzenlenen Geleneksel Aşure Günü etkinliğinde, Cuma Namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram edildi.

Başkan Hülya Gümüş yerinde inceledi Yeni mahallede hummalı çalışma
Yerel

Başkan Hülya Gümüş yerinde inceledi Yeni mahallede hummalı çalışma

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Yeni Mahalle'de alt yapı ve yol çalışmalarıyla yaşam kalitesini artıracak dönüşüm projelerini yakından takip ediyor.

Bucak Belediyesinden ücretsiz parkur ve eğitim desteği
Yerel

Bucak Belediyesinden ücretsiz parkur ve eğitim desteği

Bucak Belediyesi, PMYO ve POMEM sınavlarına hazırlanan adaylara ücretsiz parkur ve eğitim desteği sunuyor. Son başvuru tarihini Başkan Hülya Gümüş duyurdu. Hemen başvurunuzu yapın....

Başkan Hülya Gümüş sahada Mahallede yaşam kalitesini artıracak
Yerel

Başkan Hülya Gümüş sahada Mahallede yaşam kalitesini artıracak

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Onaç Mahallesi'nde alt yapı ve yol çalışmalarıyla yaşam kalitesini artıracak dönüşüm projelerini yakından takip ediyor.

Bucak'ta coşkulu atmosfer
Yerel

Bucak'ta coşkulu atmosfer

Bucak'ta Euro 2024 heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekranda yaşandı! Türkiye ve Çekya arasındaki kritik maçta milli takımımız 2-1 galip gelerek son 16 turuna yükseldi.

Oğuzhanspor'un Başarısı için Hülya Başkan kolları sıvadı!
Spor

Oğuzhanspor'un Başarısı için Hülya Başkan kolları sıvadı!

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'da kongre tamamlandı. Yapılan kongre ile Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Oğuzhanspor başkanı seçildi.