Antalya / Kepez

Kepez’in yaz spor okulları kayıtları başladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her yıl olduğu gibi spor yapabilecekleri verimli, kaliteli bir yaz tatili yaşatmak istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Kepez’in yaz spor okulları kayıtları başladı

Kepez Belediyesi’nin yaz spor okulları kayıtlarının başladığını bildiren Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her yıl olduğu gibi spor yapabilecekleri verimli, kaliteli bir yaz tatili yaşatmak istiyoruz” dedi.

Çocuk ve gençlerin spor yaparak ve bununla beraber etkinliklerle verimli bir yaz tatili geçirmesini hedefleyen Kepez Belediyesi’nin yaz spor okullarının kayıtları başladı. Bu sezon 5 bin öğrencinin katılmasını bekleyen kulüp, hazırlıklarını tamamladı. İlgili branş antrenörleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bilgilendirme toplantısı düzenleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, çocukların yaz tatili sonrası okullarına daha enerjik dönmelerini hedeflediklerini söyledi. Antrenörlerden bu anlamda özel motivasyon talep eden Çatal, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verimli, kaliteli bir yaz tatili yaşatmak istiyoruz” dedi.

Kepez Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları bu yıl yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk, tekvando, güreş ve jimnastik olmak üzere 9 branşta düzenlenecek. Kepez Belediyesi Spor Kulübü bu yıl öğrencilerine her branş için birbirinden renkli ve farklı formalar sunacak. Kepez Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları için vatandaşlar iletişim hattından gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

Kepez’in yaz spor okulları kayıtları başladıKepez’in yaz spor okulları kayıtları başladıKepez’in yaz spor okulları kayıtları başladıKepez’in yaz spor okulları kayıtları başladıKepez’in yaz spor okulları kayıtları başladıKepez’in yaz spor okulları kayıtları başladı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu
Yerel

Kepez’de 4 mahalleye konforlu yaya yolu

Kepez Belediyesi, Düdenbaşı, Habibler, Çankaya ve Erenköy mahallelerinde yaya yollarını, 96 bin metrekare (m2) kilit taşlı kaldırım çalışmasıyla güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Kepez’in kızları ilk 16’da
Yaşam

Kepez’in kızları ilk 16’da

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonasında 5 maçın 4'ünü kazanarak Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi Çalışanlarına Bayram Kutladı
Yerel

Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi Çalışanlarına Bayram Kutladı

Mahalli İdareler Seçimi'nden zaferle çıkan yeni başkan Mesut Kocagöz, Kepez Belediye Başkanlığı görevinde ilk bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Mesut Kocagöz, bakın neler söyledi

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi
Spor

Kepezli güreşçi milli takıma seçildi

Okullararası Türkiye Şampiyonu Kepezli Osman Ege Özdemir, Avrupa şampiyonası seçmesi niteliğindeki Uluslararası Zafer Şampiyonası öncesi milli takıma seçildi

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı
Yerel

Yeni Osmanlı Yörükleri istedi Tütüncü yaptı

Kepez Belediyesi, Başköy Mahallesi’nde, yapı ömrünü tamamlayan hizmet binasının yerine, her kesimin taleplerini karşılayacak modern bir bina inşa etti.