Antalya / Kaş

Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası

Kaş ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası

Kaş ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Kalkan Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Finalde Üzümlü Spor’u 8-4 mağlup eden İtimat Spor şampiyon oldu.
Kaş Belediyesince düzenlenen geleneksel turnuva, 28 takımın katılımıyla Kalkan Halı Sahası’nda gerçekleştirildi.
Bir buçuk ay süren turnuvanın finalinde İtimat Spor ile Üzümlü Spor karşılaştı. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın da takip ettiği final maçında İtimat Spor, Üzümlü Spor’u 8-4 yenerek, şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm sporcuları kutladığını söyledi.
Sportif aktivitelere verdikleri desteğin sürdüğünü belirten Başkan Ulutaş, “Söz verdiğimiz gibi, buradaki zemin ve çevre düzenlemesini yaptık. Sadece Kalkan’da değil, birçok mahallemizde belediyemizin yaptığı ve yenilenen futbol sahaları var. Yeni yaptığımız mesire alanlarına tenis kortu, futbol, voleybol ve basketbol sahaları yapıyoruz. Bisiklet, yürüyüş yolları yapıyoruz. Mahallelerimizde gençlerimize, sporcularımızaKalkan Halı Saha Futbol Turnuvası yönelik etkinlik alanlarını yapmaya devam ediyoruz. Her daim sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Polisten Operasyon  196 aranan kişi ve neler yakalandı neler
Yaşam

Polisten Operasyon 196 aranan kişi ve neler yakalandı neler

ANTALYA POLİSTEN HUZUR OPERASYONU... 50'Sİ MOTORİZE 250 EKİP, 4000 PERSONELİN KATILDIĞI HUZUR OPERASYONUNDA NELER YAKALANDI NELER

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım  Anneler günün Yaşlı  ve genç Annelere süpriz ziyaretler
Yaşam

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Anneler günün Yaşlı ve genç Annelere süpriz ziyaretler

Başkan Yıldırım'ın eşi Emine Yıldırım ziyaretler kapsamında ayrıca Çalkaya Mahallesinde yaşayan 1927 doğumlu Medine Çoban ile Cihadiye Mahallesinden 1945 doğumlu Nermin Demirel'i evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Yerel

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

Başkan Muhittin Böcek  Anneler Günü Mesajı yayımladı
Yerel

Başkan Muhittin Böcek Anneler Günü Mesajı yayımladı

Bizlere önce hayat veren, ardından tüm hayatını veren, yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum.

Korkuteli’nde “Halk Günü” sizleri bekliyor
Yerel

Korkuteli’nde “Halk Günü” sizleri bekliyor

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran önümüzdeki Çarşamba gününden itibaren “ Halk Gününe” başlıyor.

Konyaaltı'nda parklar yenileniyor
Yerel

Konyaaltı'nda parklar yenileniyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde “Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak” sözünü yerine getiriyor. Aydınlatma sorununun yaşandığı parklar belediye ekipleri tarafından tespit edilerek elektrik direklerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı.