Burdur

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, BURDUR'DA DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programları çerçevesinde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı. Devamı haberimizde..

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, BURDUR'DA  DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILDI

KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, DÜZENLENEN TÖRENLERLE ANILIYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programları çerçevesinde düzenlenen Çelenk Sunma Töreni'ne katıldı.

Düzenlenen törende Valilik Makamı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'mız söyledi.

İl Temsilcisi Gazi Hasan Okyar'ın günün anlam ve önemine belirten konuşmasının ardından, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Furkan Yusuf Yılmaz tarafından okunan şiirle çelenk sunma töreni sona erdi.

Töreninin ardından Vali Öksüz beraberinde yer alan protokolle birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında İl Temsilcisi Gazi Hasan Okyar'ın şahsında, Kahraman Gazilerimize olan minnet ve şükran duygularını ifade eden Vali Öksüz, "Sizler bu milletin göz aydınlığısınız. Destansı hayat hikâyeleriniz milli hafızamızda daima hayırla yad edilecektir. Kapımız, gönlümüz sizlere her daim açıktır" ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen törene başta Vali Öksüz, Gaziler, Şehit Aileleri ve Gazi yakınları olmak üzere, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz, İzzet Akbulut, Mustafa Oğuz, Garnizon Komutanı P.Komd Alb. Yavuz Çankaya, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Rektör V. Prof. Dr. Hakan Öner, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcıları Ahmet Mailoğlu, Yasin Özcan, İbrahim Özkan, Hukuk Müşaviri Kemal Adil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Engin Hatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet ve askeri personel katıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Vali Öksüzden doğum günü mesajı
Yerel

Vali Öksüzden doğum günü mesajı

Burdur Valisi Türker Öksüz Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un doğum gününü kutladı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor
Yerel

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'a Geliyor

Burdur'lu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, bir dizi ziyaretler için 19 Ekim 2023 Perşembe günü Burdur’a geliyor.

VALİ ÖKSÜZ AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
Yaşam

VALİ ÖKSÜZ AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinesinde bu yıl 36'ıncısı düzenlenen Ahilik Haftası Kutlama Programına katıldı. Devamı haberimizde..

Kibyra'nın büyüleciliğine Burdur Valisi Türker Öksüz de kapıldı
Yerel

Kibyra'nın büyüleciliğine Burdur Valisi Türker Öksüz de kapıldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Gölhisar ilçesindeki Kibyra Antik Kenti'ni ziyaret etti. Vali Öksüz, UNESCO geçici dünya mirası listesinde yer alan kentin muhteşem yapılarını gezdi.

Vali Türker Öksüz, Gölhisar'da şehit aileleri ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi
Yerel

Vali Türker Öksüz, Gölhisar'da şehit aileleri ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, programı kapsamında gittiği Gölhisar İlçesinde şehit ailelerini ve Havvana Üzümcü teyzeyi ziyaret etti.

Burdur Valisi Türker Öksüz Gölhisar'da
Yerel

Burdur Valisi Türker Öksüz Gölhisar'da

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kibyra Antik Kenti ile ünlü Gölhisar İlçesini ziyaret etti. Vali Öksüz, ilçenin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı, inşaatı devam eden yatırım ve projeleri yerinde inceledi.