İstanbul

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Görevden Alındı Yeni Başkan Kim Olacak

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda değişikliğe gidiliyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı. İşte yeni başkan

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Görevden Alındı  Yeni Başkan  Kim Olacak

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda değişikliğe gidiliyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevinden alındı. Coşkun 'un görevden alınmasıyla ilgili farklı iddialar var. Peki yeni il başkanı kim olacak? Detaylar haberimizde. Tam da her ilde kendi adayını çıkarma kararı almışken, en kritik kent İstanbul İl Başkanlığı'nda kelimenin tam anlamıyla deprem yaşandı. 8 Ocak'taki kongrede il başkanı olan Coşkun Yıldırım görevden alındı. Yıldırım'ın görevden alınmasına ilişkin birçok iddia dile getirildi. Onlardan biri İYİ Parti’nin İstanbul İl Teşkilatı Coşkun Yıldırım’dan memnun olmaması. Bu memnuniyetsizlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e iletildi. Akşener de Coşkun Yıldırım’ı görevden aldı. Coşkun Tıldırım görevden alınmadan ikin gün önce görevimizin başındayız paylaşımı yapmıştı. O paylamışın üzerinden geçen 48 saatte ‘neler yaşandı ve Yıldırım neden görevden alındı?’ sorularına karşılık bir başka iddia da eski İl Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu ile Yıldırım’ın tartışması oldu. Üstelik iddiaya göre o kavgaya varan tartışma, İYİ Parti Genel Merkezi’nde yaşandı. İYİ Parti kaynakları ise o iddiayı yalanladı. Bu yöndeki haberler gerçeği yansıtmıyor denildi. Coşkun Yıldırım’ın Buğra Kavuncu görüşmesi için, baş başa görüştüler kavga gürültü olmadı denildi. Pazartesi günü Genel Merkez’de yaşanan o tartışma sonrası Coşkun Yıldırım da İstanbul’a dönerken görevimin başındayım mesajı verdi. Aradan geçen iki günün ardından Coşkun Yıldırım'ın görevden alındığı duyuruldu. İYİ Parti kaynakları, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in onayı ile görevden almanın gerçekleştiğini ifade ettiler. Edinilen bilgiye göre İl Başkanlığı’na İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun getirilecek. 

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır
Yerel

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, 5. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananları ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na tebriklerini iletti. Altındal, Meral Akşener'e de teşekkür ederek yeni hayatında sağlık ve huzur diledi.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı: Akşener Veda Ediyor, Seçim Heyecanı Artıyor!
Yerel

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı: Akşener Veda Ediyor, Seçim Heyecanı Artıyor!

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı kurultayda Tolga Akalın ikinci turda adaylıktan çekildi.

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'
Yerel

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'

İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi. Akşener, "Bugün emaneti devretme günü. Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim" ifadelerini kullandı.

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Yerel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"
Yerel

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 
Yerel

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 

31 mart 2024 pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi, İYİ Parti Muratpaşa Belediye meclis adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor.