Isparta

İYİ Parti'de Başkan görevinden istifa etti İşte nedeni

İYİ Parti'de Isparta Belediye Başkan Aday Adayı sürprizi! İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

İYİ Parti'de Başkan görevinden istifa etti İşte nedeni

ISPARTA İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam görevinden istifa etti.

2024 Yerel seçimlerine doğru gidilirken, Isparta siyasetinde hareketlilik başlıyor. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Isparta Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti.

Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Büyükçam, “Kuruluşundan beri gururla hizmet ettiğim partimde, 3 yıl Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı akabinde, 3 yıla yakın süredir İYİ Parti İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Doğup büyüdüğüm ve aşığı olduğum Isparta’ya daha fazla katkıda bulunmak amacıyla yeni bir başlangıcın ilk adımı atmanın heyecanı içerisindeyim.

Partimizin temel prensiplerine ve hedeflerine olan inancımı koruyarak, İYİ Parti’nin demokratik değerlerini, şeffaflığı ve adalet anlayışını benimseyerek, Isparta’da yaşayan her kesimin sorunlarına çözüm bulmada daha aktif bir rol üstlenmek, Isparta’ya hak ettiği vizyonu katmak, kronikleşen sorunlarına çözüm olmak ve şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek amacıyla bu adımı atıyorum.

20 Yılı aşkın süredir milli ekonomiden hak ettiği payı alamayan, sorunları görmezden gelinen, Turizm, Konutlaşma, Sanayi, Ulaşım, Altyapı vb. pek çok konuda 21. Yüzyıl’ın gerçeklerinden çok uzak kalan bu kadim şehre yeni bir başlangıç, yeni bir anlayış gerekli. Bu değişimi ve yeni bir başlangıcı tüm Ispartalı hemşerilerimizle birlikte başlatacak kararlılık içerisindeyiz.

Partiye hizmet etme şansı bulduğum 6 yılı aşkın süredir desteklerinizi hep yanımda hissettim bu nedenle hepinize ayrı ayrı minnettar olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Hemşerilerimize daha fazla hizmet verebilmek, şehrimizi ileriye taşımak, bu şehre olan borcumuzu yerine getirebilmek, çocuklarımıza İYİ bir gelecek ve yaşanılabilir bir Isparta bırakmak için büyük bir kararlılıkla, hep birlikte çalışacağız. Bu muasır medeniyetler seviyesini bize hedef koyan Atamıza borcumuz, gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı başvurusunda bulunmak üzere İYİ Parti İl Başkanlığı görevimden istifa ettiğime dair dilekçemi il yönetim kurulumuza sunduğumu tüm Isparta Kamuoyu ile paylaşıyorum” dedi

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır
Yerel

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, 5. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananları ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na tebriklerini iletti. Altındal, Meral Akşener'e de teşekkür ederek yeni hayatında sağlık ve huzur diledi.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı: Akşener Veda Ediyor, Seçim Heyecanı Artıyor!
Yerel

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı: Akşener Veda Ediyor, Seçim Heyecanı Artıyor!

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı kurultayda Tolga Akalın ikinci turda adaylıktan çekildi.

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'
Yerel

Akşener'den Veda Konuşması: 'Bedeli Ödedim, Pişman Değilim'

İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi. Akşener, "Bugün emaneti devretme günü. Gerektiğinde bedel ödemeyi bildim. Bundan dolayı asla pişman olmadım, bugün de pişman değilim" ifadelerini kullandı.

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Yerel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"
Yerel

İYİ Parti Bucak'ta Miting Yapmama Kararı Aldı: "Siyasetiniz Batsın!"

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 
Yerel

İYİ Parti adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor. 

31 mart 2024 pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi, İYİ Parti Muratpaşa Belediye meclis adayı Kadriye Aslı Göncü'nün bireysel çabaları dikkat çekiyor.