Tekirdağ / Çerkezköy

Eğitim bursu 500 liraya yükseltildi

Gündem maddelerini görüşüldüğü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısında eğitim bursu 500 liraya yükseltildi

Eğitim bursu 500 liraya yükseltildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Gündem maddelerini görüşüldüğü toplantıda üniversite öğrencilerine yönelik verilen 300 TL tutarındaki eğitim bursunun 500 TL’ye yükseltilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Mesut Görgün Başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşüldü. Ağustos 2022 gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi maddesi oy birliği ile ibra edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Eylül / 2022 gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi maddesi görüşülerek oy birliği ile ibra edildi. TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Ulusal Eğitime Katkı Protokolü” çerçevesinde Kapaklı ilçesine ortaokul olarak yapılacak okula ihtiyatlardan bağış yapılması maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

ÇEF’in bilgilendirmesi yapıldı

Gündemin bir diğer maddesi olan ÇEF 2022 değerlendirmesinin sunumu Oda Genel Sekreteri Hakan Gel tarafından yapıldı. 121 firma ve 10 kurumun fuarda stant açtığını belirten Gel, ziyaretçi sayısının 5 binin üzerinde olduğunu belirtti. Üyelere dağıtılan memnuniyet formundan elde edilen sonuçlara göre memnuniyet oranı yüzde 87 olarak belirlendi.

Burs ücretleri arttırıldı

Meclise ek gündem maddesi olarak eklenen üniversite öğrencilerine verilen burs tutarının 300 TL den 500 TL olarak arttırılması talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Eğitime bir destek daha

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salon zemini yenileme talebi ile ilgili olarak 500 bin TL bağış yapılması yönündeki madde, meclis gündeminde görüşüldü. Görüşülen madde oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis son buldu.

Eğitim bursu 500 liraya yükseltildiEğitim bursu 500 liraya yükseltildiEğitim bursu 500 liraya yükseltildi

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Afyonkarahisar Belediyesi eğitim bursu vermeye devam ediyor
Yerel

Afyonkarahisar Belediyesi eğitim bursu vermeye devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik geleneksel hale getirdiği eğitim bursları, bu yılda devam ediyor. Bu yıl ki eğitime destek bursuna 4 bin 151 başvurunun olduğu ve 3 bin 690 öğrenciye 5 ay boyunca 350 TL’lik burs verilecek.

Tekirdağ Çorlu 'da Otomobil takla attı: Genç kız Kübra Özen hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Yerel

Tekirdağ Çorlu 'da Otomobil takla attı: Genç kız Kübra Özen hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Tekirdağ Çorlu’da yoldan çıkan otomobilin takla atarak tarlaya yuvarlandığı kazada 20 yaşındaki genç kız hayatını kaybederken 2 arkadaşı da yaralandı.

Tekirdağ 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında yeni eğitim öğretim dönemi başladı
Yaşam

Tekirdağ 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında yeni eğitim öğretim dönemi başladı

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an kursları yeni eğitim öğretim yılına büyük bir heyecanla başladı.

Tekirdağ Saray kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam
Yerel

Tekirdağ Saray kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Tekirdağ Saray ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yalova, Altınova kaymakamı Tekirdağ Saray Kaymakamı olarak atandı.

Kilis Valisi  Recep Soytürk , Tekirdağ Valiliğine Atandı
Türkiye

Kilis Valisi Recep Soytürk , Tekirdağ Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Kilis Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Valiliğine atandı. İşte Recep Soytürk'ün kariyeri ve atama detayları.

Yolun karşısına geçmeye çalışan genç kız hayatını kaybetti
Yerel

Yolun karşısına geçmeye çalışan genç kız hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Malkara İlçesinde karşıya geçmek isteyen genç kıza otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti