Tekirdağ / Saray

Tekirdağ Saray kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Tekirdağ Saray ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yalova, Altınova kaymakamı Tekirdağ Saray Kaymakamı olarak atandı.

Tekirdağ Saray kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Saray ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. ,Yalova, Altınova kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit  Tekirdağ Saray Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Saray Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit Kimdir?

Yeni Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, 1973 yılında Ankara’da doğdu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkileri bitirdi. Kafkas Üniversitesi Tarih Ana Bilim Dalında ve Keele School of Politics İnternational Relations And Philosophy’de yüksek Lisansını tamamladı.

Sırasıyla Daday Kaymakam Vekilliği, Güneysınır Kaymakam Vekilliği, Kabataş Kaymakamlığı, Selim Kaymakamlığı, Hınız Kaymakamlığı, Bayat Kaymakamlığı, Çamlıdere Kaymakamlığı, Seydişehir Kaymakamlığı ve Malatya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı
Yaşam

Kültür ve Turizm Bakanlığında görev değişiklikleri yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ahmet Arslan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Personel Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aydın görevden alındı.

TAGEM'de  görev değişikliği
Yaşam

TAGEM'de görev değişikliği

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TAGEM'de (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) yeni görev değişiklikleri yaşandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti
Yaşam

Burdur'da kaymakam ve vali yardımcılarının yerleri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Burdur'da 3 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti. Detaylar burada...

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı
Türkiye

Burdur'da 3 Kaymakam ve 2 Vali Yardımcısını tayinleri çıktı

Atanan kaymakam ve vali isim listesi 2024 Resmi Gazete'de yayımlandı. 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de büyük değişiklikler yaşandı. Çok sayıda kaymakam ve valinin görev yeri değişti. Burdur'da Gölhisar ,Yeşilova ve Tefenni Kaymakamı tayin oldu

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi
Yaşam

Korkuteli Adliyesinden 1 Savcı 3 Hakim gitti 1 savcı 4 hakim geldi

HSK 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımlandı. Yurt genelinde 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değişirken Korkuteli’de bir çok ismin görev yeri değişti.

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen  ve Giden Hakim Ve Savcıların  tam listesi
Türkiye

Eskişehir'e yeni hakim ve savcı atamaları yapıldı: İşte Eskişehir'e Gelen ve Giden Hakim Ve Savcıların tam listesi

ESKİŞEHİR'DEN GELENLER GİDENLER Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. 2024 yılı kararnamesine göre Eskişehir'e atanan ve tayini çıkan savcı ve hakimlerin listesi şu şekilde: