Antalya / Konyaaltı

Deprem bölgesine yem ve saman desteği

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine yem ve saman desteğini sürdürüyor.

Deprem bölgesine yem ve saman desteği

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine yem ve saman desteğini sürdürüyor. Belediye ekipleri, tespit ettikleri kırsal bölgelerdeki noktalara yardım tırlarını ulaştırarak üreticilerin bu yöndeki ihtiyacını gideriyor.

Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan depremzedelerin barınma, giyim ve gıda ihtiyaçları karşılanırken diğer yandan da bölgedeki hayvan üreticilerine saman ve yem desteğinde bulunuluyor. Kırsal bölgede tespit ettikleri noktalara yem ve saman dolu tırları konuşlandıran ekipler, yardımları ihtiyaç sahibi üreticilere bizzat teslim ediyor. Bir ayağı sürekli afet bölgesinde olan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bölgede bulunmadığı süre zarfında ekiplerinden sık sık bilgi alıyor. Aldıkları bilgi doğrultusunda afetzedelerin ihtiyaçlarını hazırlayıp bölgeye gönderdiklerini söyleyen Başkan Esen, “İmkanlarımız doğrultusunda her yurttaşlarımıza ulaşmaya her noktaya dayanışma götürmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR HEP GÜLSÜN

Konyaaltı Belediyesi, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden yardım kampanyasında çocukları unutulmadı. Oyuncularını depremzede çocuklara ulaştırmak isteyen minik yardımseverler, oyuncaklarını kurulara koyarak Konyaaltı Belediyesi ekiplerine teslim etti. Ekipler, oyuncakları bölgedeki afetzede çocuklara ulaştırdı. Oyuncakları alan çocukların mutluluğu, gözlerine ve yüzlerindeki gülümsemeye yansıdı.

Deprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteğiDeprem bölgesine yem ve saman desteği

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Sonsuza dek cumhuriyet
Yaşam

Sonsuza dek cumhuriyet

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100, yıl dönümünü coşku ve minnetle kutluyoruz. Devamı haberimizde...

Konyaaltı Kaymakamı Köten Türkülerle Uğurlandı
Yerel

Konyaaltı Kaymakamı Köten Türkülerle Uğurlandı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Kaymakamımızla yaklaşık dört yıl uyum içerisinde çalıştık, yeni görevinde başarılar dilerim" dedi. Devamı haberimizde..

Raketler konteyner kent için vuruldu
Spor

Raketler konteyner kent için vuruldu

Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü’nün ‘Raketler deprem konteyneri için vuracak’ teması ile hazırladığı Kaleiçi Tenis Turnuvası, Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde HayatPark’ta gerçekleşti.

Bu sofrada aş, sevgi ve bereket paylaşılıyor
Yerel

Bu sofrada aş, sevgi ve bereket paylaşılıyor

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofrasını kurmaya devam ediyor. Başkan Semih Esen, Liman Mahallesinde iftarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Konyaaltında Dere yatakları genişletiliyor
Yerel

Konyaaltında Dere yatakları genişletiliyor

Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerde yer alan ve yoğun yağışlarda taşma tehlikesi bulunan derelerde temizlik ve genişletme çalışmaları yapıyor.

Başkan Esen'den kararlı duruş; Yalnız kalsa da geri adım yok
Yerel

Başkan Esen'den kararlı duruş; Yalnız kalsa da geri adım yok

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her türlü önlemi alacaklarını belirterek, "Ancak yalnız da kalsam da bunu geri adım atmayacağım” dedi.