Aydın

Aydın’da Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü törenle kutlandı

Aydın’da Polis Haftası  kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü dolayısıyla Aydın Valiliği önündeki Atatürk heykeline çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’nin çelenk sunması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Çelenk sunumunun ardından konuşan Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Türk polisinin milli ve manevi hassasiyetleri gereği yüksek şuura sahip olduğunu ifade etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirten Ekici; “Mensubu olmaktan onur duyduğum Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türk polisi milli ve manevi hasretleri gereği yüksek gönül şuuruna sahiptir. Bunu geride kalan 178 yıl boyunca ispatlamıştır. Türk milleti polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Milletimizin duyduğu bu güvene layık olmak bizim en öncelikli hedefimizdir. Türk polisi olarak sevgi, adalet, eşitlik, sabır, hoşgörü ve nezaketin, halkla bütünleşmenin teme anahtarı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Atatürk ilke ve inkılaplarına, hukuk devleti anlayışına ve insan haklarına gönülden bağlı üstün vatan sevgisi, görev aşkı, bilgi birikimi ve sorumluluk bilinciyle fedakarca görev yaparak hep birlikte teşkilatımızı daha da yücelteceğiz. Tüm teşkilatımızın ve fedakar ailelerinin polis bayramını kutluyor, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmetle, kahraman gazilerimizi ve emeklilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Aydınımızın huzur ve güveni için fedakarca görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Milletimizin emrinde daha nice yıllara ulaşmak temennisiyle” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır
Yerel

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, Sayın Meral Akşener’in gösterdiği örnek bir davranıştır

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, 5. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananları ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na tebriklerini iletti. Altındal, Meral Akşener'e de teşekkür ederek yeni hayatında sağlık ve huzur diledi.

Emrullah Ünal Karanlık Günler Sona Erdi!
Yerel

Emrullah Ünal Karanlık Günler Sona Erdi!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Altınkent konutları sakinlerinin o sorununa çözüm getirildiğini duyurdu.

Isparta'ya 2023 yılında 14 milyar yatırım yapıldı
Yaşam

Isparta'ya 2023 yılında 14 milyar yatırım yapıldı

Isparta’da 2024 yılının birinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak
Yerel

30 ton aldılar! Hedef 50 ton zeytinyağı almak

Koçarlı Tariş Zeytinyağı Kooperatifi, az olan zeytin mahsulüne rağmen ortaklarını korumayı amaçlıyor. Tüccarlardan daha yüksek fiyatlarla zeytinyağı alarak ortaklarına destek olmayı planlıyor.

Vali Baruş'dan personele ziyaret
Yerel

Vali Baruş'dan personele ziyaret

Isparta Valisi Aydın Baruş yılbaşında görevli personeli ziyaret etti.

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: Aydınlatma Direklerini Tahrip Etmeyin
Yerel

Tefenni Belediye Başkanı Alagöz: Aydınlatma Direklerini Tahrip Etmeyin

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, dün gece yürüyüş yollarındaki aydınlatma direklerinden birini tahrip eden şahıslara seslendi. İşte detaylar...