Antalya / Konyaaltı

Avrupa’da finale son adım

Konyaaltı Belediye SK, namağlup olarak geldiği EHF Avrupa Kupası yarı finalinde Slovak rakibi MKS IUVENTA Michalovce’yi ağırlayacak.

Avrupa’da finale son adım

Antalya’nın Avrupa Kupaları’ndaki tek temsilcisi olan Konyaaltı Belediye SK, namağlup olarak geldiği EHF Avrupa Kupası yarı finalinde Slovak rakibi MKS IUVENTA Michalovce’yi ağırlayacak.
Antalya’yı Avrupa kupalarında temsil eden tek takım olan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa kupası yarı finalinde Slovakya temsilcisi MKS IUVENTA Michalovce ile iki maç oynayacak. Kupada mağlubiyeti olmayan tek takım olma özelliğini de taşıyan Mavi Kelebekler, Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Bilgenur Öztürk dışında eksik oyuncusu bulunmayan Konyaaltı, evinde oynayacağı ilk maçtan iyi bir sonuç alarak deplasmanda oynayacağı ikinci maç için avantaj elde etmek istiyor. Tarihinde ilk kez çıktığı Avrupa sahnesinde final oynamayı hedefleyen Konyaaltı, yarı final ilk maçına 18 Mart Cumartesi saat 18:00’de Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da taraftarı önünde çıkacak.

HEDEF KUPAYI ANTALYA’YA GETİRMEK

Antalya sporunu ve Türk hentbolunu Avrupa’da temsil eden tek takım olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Antrenör Birol Ünsal, ‘’Dünya şehri olan Antalya’nın sporda da bir yeri olsun istiyoruz. Avrupa’da oynadığımız 8 maçtan 7’sini kazanıp birinde berabere kalarak bu güne geldik. Hedefimiz Avrupa kupasını Antalya’ya getirmek. Slovak rakibimizle oynayacağımız maçta Antalyalı sporseverlerin de desteğini bekliyoruz. Bize bu fırsatı veren kulüp yöneticilerimize ve Belediye Başkanımız Semih Esen’e teşekkür ederiz’’ dedi. Avrupa’da yarı final mücadelelerinde başarılı olarak finale kalan taraf olmak istediklerini söyleyen Elif Sıla Aydın ise, ‘’Bu turda final bileti almamız Konyaaltı’nın yanı sıra, zor dönemlerden geçen ülkemiz için de bir umut olacaktır. Bütün sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz’’ dedi.

Avrupa’da finale son adımAvrupa’da finale son adımAvrupa’da finale son adımAvrupa’da finale son adımAvrupa’da finale son adımAvrupa’da finale son adım

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Hazırlıklarını MAKÜ'de Sürdürüyor
Spor

Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Hazırlıklarını MAKÜ'de Sürdürüyor

Avrupa Kupası'nın şampiyonu Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Burdur MAKÜ Sporcu Kamp Merkezi'nde yeni sezona hazırlanıyor.

Mavi Kelebekler 159 gündür yenilmiyor
Spor

Mavi Kelebekler 159 gündür yenilmiyor

Hentbol Kadınlar Süper Liginin 16’ıncı haftasında evinde Görele Belediyesi’ni mağlup eden Mavi Kelebekler, oynadığı resmi maçlarda 159 gündür mağlubiyet yüzü görmüyor.

Avrupalı Konyaaltı lige dönüyor
Spor

Avrupalı Konyaaltı lige dönüyor

Avrupa kupalarında fırtına gibi esen Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 15’inci hafta mücadelesinde deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak.

Konyaaltı Belediye Avrupa’da çeyrek finalde
Spor

Konyaaltı Belediye Avrupa’da çeyrek finalde

Konyaaltı Belediye SK Avrupa’da çeyrek finale yükseldi.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekleri’nden davet
Spor

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekleri’nden davet

Birol Ünsal EHF Kadınlar Avrupa Kupasına tüm Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur
Spor

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

Antalya'nın Avrupa temsilcisi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu HC Galychanka Lviv ile maça çıkacak.