Antalya / Konyaaltı

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

Antalya'nın Avrupa temsilcisi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu HC Galychanka Lviv ile maça çıkacak.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

Antalya’yı Avrupa’da temsil eden Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu EHF Avrupa Kupası’nda Ukrayna temsilcisi HC Galychanka Lviv ile karşılaşacak.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Avrupa yürüyüşüne devam ediyor. EHF Avrupa Ligi ikinci turunda Yunan rakibini her iki maçta da yenerek adını üçüncü tura yazdıran Mavi Kelebekler, bu turda Ukrayna’dan HC Galychanka takımıyla iki maç oynayacak. Süper Lig’de yakaladığı üç maçlık galibiyet serisiyle yeniden zirve yarışına ortak olan Konyaaltı’nda hedef, Antalya’da oynanacak iki maçtan da galip gelerek bir üst tura çıkmak. Maçlar, 3-4 Aralık tarihlerinde Antalya Spor Salonu’nda (Antalya Stadyumu yanı) oynanacak. Her iki karşılaşma da saat 16:00’da başlayacak ve Konyaaltı Belediyesi sosyal medya ve youtube hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek.

"Taraftara çağrı"

Hafta sonu Antalya Spor Salonu’nda oynanacak maçlara bütün Antalyalıları davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Avrupa’da şehrimizi temsil eden tek takım olma özelliği taşıyan Konyaaltı Belediyespor’umuzun, yoluna devam etmesi için taraftar desteği çok önemli. Ukrayna ekibi ile oynayacağımız maçlarımızda bütün hemşehrilerimizi takımımızın yanında olmaya davet ediyorum’’ dedi. Ligde olduğu gibi Avrupa’da da zirveyi hedeflediklerini belirten Başkan Esen, her iki maça da çok iyi hazırlandıklarını ve hem Konyaaltı’na hem de Antalya’ya yakışır bir sonuç almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Mavi Kelebekler'de Liderlik için heyecanlı bekleyiş
Yerel

Mavi Kelebekler'de Liderlik için heyecanlı bekleyiş

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında deplasmanda Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda deplasmanda mağlup ettiği Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici takımını rövanş karşılaşmasında taraftarı önünde ağırlayacak. Devamı haberimizde...

 Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı rakiplerine acımıyor
Spor

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı rakiplerine acımıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Avrupa Kupası’nı da tüm kadınlara armağan ettiklerini söyledi. Detaylar haberimizde...

Mavi Kelebekler’in bileği bükülmüyor
Spor

Mavi Kelebekler’in bileği bükülmüyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı, Anadolu Üniversitesi GSK’yı 35-24 skorla mağlup ederek ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Hedef çeyrek final
Spor

Hedef çeyrek final

Antalya’yı Avrupa’da temsil eden tek takım olma özelliğini sürdüren Konyaaltı Belediye SK, EHF Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turunda Portekiz temsilcisi SL Benfica ile karşılaşacak.

Avrupa’da finale son adım
Spor

Avrupa’da finale son adım

Konyaaltı Belediye SK, namağlup olarak geldiği EHF Avrupa Kupası yarı finalinde Slovak rakibi MKS IUVENTA Michalovce’yi ağırlayacak.