Antalya

Antalya'da Sobanın Neden Olduğu Yangında Engelli Genç Zor Anlar Geçirdi

Antalya’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu gecekonduda çıkan yangında bedensel engelli genç, babası tarafından son anda kurtarıldı.

Antalya'da  Sobanın Neden Olduğu Yangında  Engelli Genç Zor Anlar Geçirdi

Antalya’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucu gecekonduda çıkan yangında bedensel engelli genç, babası tarafından son anda kurtarıldı. Dumana maruz kalan ve ellerinden yaralanan genç, sağlık ekiplerince hastanede tedavi altına alındı.
Muratpaşa ilçesine bağlı Balbey Mahallesi 450 Sokak üzerindeki altı iş yeri olan bir gecekonduda saat 11.30 sıralarında çıktı. Elektrikli sobanın devrilmesi sonucu çıktığı belirtilen alevler bir anda evi sararken, bu sırada odada bulunan bedensel engelli Cengizhan Çiftçi adlı genç, babası Cuma Çiftçi tarafından dışarı çıkartıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunup söndürdü. Yangında gecekondu ve alt kattaki iş yeri zarar görürken, dumandan etkilenen ve ellerinden yaralanan engelli genç sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk kontrolü ambulansta yapılan genç, ardından tedavi için ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Evi yanan Çiftçi ailesinin komşusu Yaşar Avaç, "Ben komşularıyım. Evdeydim, yangın olduğunu söylediler ve birden dışarı fırladım. 3 çocuklu bir aileler. Yangın anında evden kaçtılar" dedi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta Yangın! Ev Alevlere Teslim Oldu
Yerel

Bucak'ta Yangın! Ev Alevlere Teslim Oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde kısa bir süre çıkan ev yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Yangın bölgesinden alevler yükseliyor.

Tefenni'de meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi
Yerel

Tefenni'de meydana gelen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi

Burdur’un Tefenni ilçesinde sobadan çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi. Söndürme çalışmaları ve evde oluşan hasar havadan görüntülendi.

Bucak'ta yangın paniği! Ekipler seferber oldu
Yerel

Bucak'ta yangın paniği! Ekipler seferber oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde çıkan ev yangını sonrasında evin içerisinde maddi hasar oluştu.

 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi
Yaşam

2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Burdur'un Ağlasun ilçesinde Emine K.'ye ait 2 katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen söndürülemedi. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da evde çıkan yangın korkuttu
Yaşam

Antalya'da evde çıkan yangın korkuttu

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

 Çıkan yangında balkon kullanılamaz hale geldi
Yaşam

Çıkan yangında balkon kullanılamaz hale geldi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın çevre binalara sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü.