Adana / Seyhan

Adana'da hasımlarından kaçan kişi telefoncuya sığındı

Adana’da bir kişi hasımlarını fark etmesi üzerine cep telefonu dükkanına koşarak sığınırken şüpheliler iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Devamı haberimizde...

Adana'da hasımlarından kaçan kişi telefoncuya sığındı

Adana’da bir kişi hasımlarını fark etmesi üzerine cep telefonu dükkanına koşarak sığınırken şüpheliler iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu anlar güvenlik kameralarına yansırken olayda şans eseri yaralanan veya ölen olmadı.


Olay, Seyhan ilçesine bağlı Küçük Dikili Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir kişi yolda hasımlarını görünce bir cep telefonu tamircisi dükkanına sığındı. Şüpheliler ise iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu anlar anbean güvenlik kamerasına

 

yansıdı. Saldırı anında iş yerinin dükkanından kurşunların girmesi üzerine bir müşteri hemen eğilirken diğer kişiler de dükkanın arkasına doğru kaçarak canlarını zor kurtardı. Polis şüphelileri yakalama çalışmalarına devam ediyor. İHA 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Huzur Evinde 2 kişiyi öldürdü sebebini Müdüre Sorun dedi
Yerel

Huzur Evinde 2 kişiyi öldürdü sebebini Müdüre Sorun dedi

Cinayet olayı Antalya Döşemealtı ilçesindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 yıldır huzurevinde kalan İzzettin Süğüt (65), husumetli olduğu öne sürülen diğer huzurevi sakinlerinden Selçuk Goncegül’e (73) uyuduğu sırada meyve bıçağıyla saldırdı, ardından olayı duyup gelen Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel’i de (74) bıçakladı.

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde  İnternet Gazetecileri  Batman'da Buluşacak
Türkiye

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde İnternet Gazetecileri Batman'da Buluşacak

Türkiye deki İnternet Gazetecilerini bir çatı altında toplayan ilk dernek olan TİGAD Gazeteciler Derneği Nevşehir, Kayseri ve Aksaray’dan sonra İnternet gazetecilerini Batman’da bir araya getirecek.

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor
Yerel

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor

Antalya Baraj Ortaokulu, "Learn Through Upcycling" projesi kapsamında Türkiye'den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulla ortaklığını başlattı.

 Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel'den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Açıklaması
Türkiye

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel'den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Açıklaması

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel Tüm basın çalışanlarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, gazetecilik mesleğini icra ederken yaşamını yitirenleri saygı ve minnetle anıyorum.

Antalya ATİK'ten Protokol Ziyaretleri
Yerel

Antalya ATİK'ten Protokol Ziyaretleri

Yeni yapılanması ile dikkat çeken, Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya İl Başkanlığı, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak ve Yönetim Kurulu ile birlikte, Antalya'da protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.