Burdur / Tefenni

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki kıl çadır düğün salonu inşaatının son aşamasına geldiğini duyurdu.

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz: "Kıl Çadır Düğün Salonu İnşaatımızda Sona Gelindi"

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada, ilçedeki kıl çadır düğün salonu inşaatının sona gelindiğini duyurdu. Alagöz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilerlemenin detaylarını paylaştı.

Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada, Tefenni ilçesindeki kıl çadır düğün salonu inşaatının son aşamasına gelindiğini ifade etti. Yerden ısıtma borularının döşendiğini ve zemin şapının atıldığını aktaran Alagöz, inşaatın birkaç hafta içinde fayans ve elektrik işlerinin tamamlanmasıyla tamamen sonuçlanacağını belirtti.

Başkan Alagöz, kıl çadır düğün salonunun tamamlanmasıyla ilçeye modern ve kullanışlı bir etkinlik mekanı kazandırılacağını vurgulayarak, projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlayacak olan kıl çadır düğün salonunun tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, projenin halkın hizmetine sunulmasının heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda  Doping
İş Dünyası

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda Doping

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Yerel

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor
Yerel

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor

Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapıyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı
Dünya

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı

Irak'ın Musul kentinde düğün salonunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 100 kişi öldü, 500 kişi de yaralandı.

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor
Yerel

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinin hakim tepelerinden biri olan Yunus Emre Tepesi'nde inşaatı süren kır düğün salonu projesini inceledi.

Bucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladı
Yerel

Bucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladı

Bucak Belediyesi, atıl duran Yunus Emre Tepesi'nde geniş bir alanda kır düğün salonu ve sosyal tesis inşaatına başladı.