Burdur / Bucak

Bucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladı

Bucak Belediyesi, atıl duran Yunus Emre Tepesi'nde geniş bir alanda kır düğün salonu ve sosyal tesis inşaatına başladı.

Bucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladı

Bucak Belediyesi, atıl duran Yunus Emre Tepesi'nde geniş bir alanda kır düğün salonu ve sosyal tesis inşaatına başladı.

BUCAK BELEDİYESİ YUNUS EMRE TEPESİNDE KIR DÜĞÜN SALONUNUN YAPIMINA BAŞLADI

Bucak Belediyesi, tarafından uzun yıllardır atıl bir şekilde duran Yunus Emre Tepesinde toplam 2 bin 500 metrekarelik alanda Kır Düğün Salonu ve sosyal tesisin yapımına başlandı.

Bucak’taki sorunları bir bir çözen ve vatandaşların yüreğine dokunan projeleri hayata geçiren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal bir önemli projeyi daha hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri “Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesis” proje çalışmasını başlattıklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Yunus Emre Tepesinde kır düğün salonu yapmak için çalışmalara başladık. Bu alanda bir kır düğün salonu yapılması için vatandaşlarımızdan da yoğun talep geliyordu. Biliyorsunuz bu alanda daha önce yenileme çalışması yaparak tüm vatandaşlarımızın yunus emre tepesini kullanması için çalışmıştık. Bu çalışmalarda da sona yaklaşmıştık. Şimdi de bu alanda Bucak’ımızı gören tepe noktasında kır düğün salonu inşa ediyoruz. Çalışmalara başladık. Kır düğün salonumuzun içerisinde otopark, 250 metrekare kapalı kafe-restoran, seyir alanı, gelin damat alanı, kır düğün alanı, rekreasyon alanı, mescit ve mutfak da yer alacak. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Gerek araç parkı yönünden gerekse düğün alanı yönünden çok güzel bir çalışma hazırladık. Evliliğe ilk adımını atacak olan gençlerimiz için çok mutlu olabilecekleri çok güzel bir alan oluşturduk. Misafirlerimizin çok rahat edeceği bir alan, manzarası güzel, alan güzel, içerisinde güzel bir esinti olan bir yer. Bu projemiz her yıl yüzlerce vatandaşımız düğün, nişan ve sünnet organizasyonları gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak. Kır düğün salonu ve sosyal tesisi projemiz Bucak’ımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

 Bucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladıBucak Yunus Emre Tepesinde Kır Düğün Salonu yapımı başladı

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda  Doping
İş Dünyası

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda Doping

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Yerel

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor
Yerel

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor

Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapıyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı
Dünya

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı

Irak'ın Musul kentinde düğün salonunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 100 kişi öldü, 500 kişi de yaralandı.

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor
Yerel

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki kıl çadır düğün salonu inşaatının son aşamasına geldiğini duyurdu.

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor
Yerel

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinin hakim tepelerinden biri olan Yunus Emre Tepesi'nde inşaatı süren kır düğün salonu projesini inceledi.