Antalya / Serik

Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesinde sona gelindi

Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi, iki ayrı bloktan oluşuyor. Detaylar haberimizde...

Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesinde sona gelindi

Serik’te çok amaçlı salon açılış için gün sayıyor

 Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde yürütülen düğün salonu projesi açılış için gün sayıyor. İnşaatı tamamlanan projede çevre aydınlatma ve alt yapı imalatları tamamlanmak üzere.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik halkından gelen talep doğrultusunda

Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi’ne eklediği bin kişilik çok amaçlı düğün salonu inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Çok amaçlı salonda daha önce mekanik ve elektrik altyapı imalatlarını bitiren ekipler, baskı beton ve çevre düzenleme imalatlarını da tamamladı. Açılış için gün sayan projede çevre aydınlatma ve alt yapı imalatları devam ediyor.

SOSYAL HAYATI CANLANDIRACAK

Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi, iki ayrı bloktan oluşuyor. İnşaat faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğu, yaklaşık olarak 2500 metrekarelik inşaat alanına sahip tek katlı blok; ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılamak üzere bin kişi kapasiteli düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlik ve düğün gibi organizasyonlara hizmet verecek önemli bir merkeze kavuşacak.

Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesinde sona gelindiSerik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesinde sona gelindi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda  Doping
İş Dünyası

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nunda Doping

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Düğün Salonu’nu tercih edin. 19 Bin TL, 29 Bin TL ve 39 Bin TL seçenekleriyle İhtiyacınıza ve bütçenize uygun Kampanyalı paketleri seçebilirsiniz.

Korkuteli  Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı
Yerel

Korkuteli Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu Açıldı

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Büyükköy Sosyal Tesisleri ile TOY Düğün salonu ve Nikah salonunu bugün törenle açıldı

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor
Yerel

Elmalı'ya yeni kültür ve düğün salonu geliyor

Elmalı Belediyesi, Yuva Mahallesi'ne çok amaçlı kültür ve düğün salonu yapıyor. Salonda 500 kişilik oturma kapasitesi, sahne, konferans salonu, düğün salonu, sergi alanı ve kafeterya gibi alanlar bulunacak.

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı
Dünya

Düğün Salonunda Facia en az 100 ölü 500 yaralı

Irak'ın Musul kentinde düğün salonunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 100 kişi öldü, 500 kişi de yaralandı.

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor
Yerel

Tefenni'de kıl çadır düğün salonu inşaatı tamamlanıyor

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki kıl çadır düğün salonu inşaatının son aşamasına geldiğini duyurdu.

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor
Yerel

Yunus Emre Tepesi'nde Kır Düğün Salonu Projesi İnşaatı Devam Ediyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinin hakim tepelerinden biri olan Yunus Emre Tepesi'nde inşaatı süren kır düğün salonu projesini inceledi.