Mersin

Mersin Şehir Tiyatrosu İzmir’de sahne aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Büyükşehir Belediyeleri Şehir Tiyatroları Buluşması’nda İzmirli tiyatro severlerle bir araya geldi.

Mersin Şehir Tiyatrosu İzmir’de sahne aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın ev sahipliği yaptığı ‘Büyükşehir Belediyeleri Şehir Tiyatroları Buluşması’nda yer alarak, İzmirli tiyatroseverlerle buluştu.

Türk tiyatrosunun öncü isimlerinden Haldun Taner’in ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı müzikal oyununu sergileyen Şehir Tiyatrosu ekibi, tiyatroseverlerden tam not aldı. Yönetmenliğini Murat Atak’ın, müziklerini Cem İdiz’in, koreografisini Serbülent Biçer’in, dekor ve kostüm tasarımını Alev Tol’un, ışık tasarımını ise Salim Yücel’in üstlendiği ve 60 kişilik dev bir kadroya sahip olan oyun, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun başarıdan başarıya, festivalden festivale koştuğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve opera sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Büyükşehir Belediyeleri Şehir Tiyatroları Buluşması’ gerçekleştirdi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ oyunuyla Mersin’i başarıyla temsil etti. Yapmış olduğumuz sınavlar sonrasında ekibimize katılan yeni arkadaşlarımızla da yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Şehir tiyatrosunun İzmir’de daha önce de başka bir oyunla sahne aldığını hatırlatan Özdülger, “Kendimizi İzmir’de başka bir temsille göstermenin gururunu yaşadık. Ayrıca arkadaşlarımız son derece başarılı geçen bir temsilin ardından, şehrimize döndüler. Bu anlamda bu gururu Mersinli tüm sanatseverlerle paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Mersin Şehir Tiyatrosu İzmir’de sahne aldı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Mersin’de öğrencilere ulaşım indirimi
Yerel

Mersin’de öğrencilere ulaşım indirimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, belediyeye ait otobüslerde öğrencilerin kısa mesafeler için artık 1 TL vereceğini duyurdu.

Devlet Bahçeli ilk Mitingini Mersin de yapti
Türkiye

Devlet Bahçeli ilk Mitingini Mersin de yapti

Milliyetçi Hareket Partisi ilk mitingini Mersin’de yaptı. Devlet Bahçeli: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

Mersin’de yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Türkiye

Mersin’de yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı

Antalya Mardin seferi yapan yolcu otobüsü devrildi 9 ölü 30 yaralı

Kestikleri  ağacın altında kalan çiftçi hayatını kaybetti
Yerel

Kestikleri ağacın altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Mersin’in Erdemli ilçesinde odun için kestikleri ağacın altında kalan çiftçi Musa Alakaya hayatını kaybetti.

Mersin Mut'ta  Aile katliamı: 3 ölü!
Yaşam

Mersin Mut'ta Aile katliamı: 3 ölü!

Kız kardeşini, eniştesini, yeğenini öldürdü!

Mersin Mut kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İhsan Ayrancı kimdir?
Yerel

Mersin Mut kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İhsan Ayrancı kimdir?

Mut ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı, Mersi Mut Kaymakamı olarak atandı.