Mersin

Devlet Bahçeli ilk Mitingini Mersin de yapti

Milliyetçi Hareket Partisi ilk mitingini Mersin’de yaptı. Devlet Bahçeli: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı

Devlet Bahçeli ilk Mitingini Mersin de yapti

DEVLET BAHÇELİ: “MERSİN'İ CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDELİM”

Milliyetçi Hareket Partisi ilk mitingini Mersin’de yaptı. Devlet Bahçeli: Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı
Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’taki yerel seçim öncesinde ilk mitingini Mersin’de yaptı. Mitingde vatandaşlara seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı” dedi.
Konuşmasında CHP’ye yüklenen MHP lideri, “Demlenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır.” ifadesini kullandı. Bahçeli, “Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz.” şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart’taki yerel seçim öncesinde ilk mitingini Mersin’de yaptı. Mitingde vatandaşlara seslenen Devlet Bahçeli vatandaşlardan destek istedi. Bahçeli, “Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edelim” ifadelerini kullandı.
Korkuteli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Av. Medine Yapılmışev, Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal ve yöneticiler ile birlikte mitinge katıldı. Miting te Antalya Milletvekilleri ile sohbet eden Medine Yapılmışev, Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Sadık Önal sohbet sonrası Genel başkan Devlet Bahçeli’yi dinlediler.
Devlet Bahçeli, “Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı." dedi.
Bahçeli, Mersin Millet Bahçesi'nin yanındaki alanda "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" sloganıyla düzenlenen açık hava toplantısında, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine 63 gün kala ilk açık hava toplantılarını Mersin'de yapmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını söyledi.
"Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" kararıyla yürüyüşlerine hız kattıklarını, "Mersin bizim, Türkiye alayımızın" kararlılığıyla tek yürek, tek bilek, tek nefes olmak istediklerini belirten Bahçeli, bugünkü açık hava toplantısında emeği geçenleri tebrik etti.

“Mersin ayak bağlarını söküp atacak”
Devamlı şaibelerle anılan bir belediye yönetimi karşımızdadır. CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır. Başaracak olan Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmeli. Kayırmacılık, yolsuzluk Mersin'in önünü kapattı. Üretmeyenlere, Mersin’i tanımayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Mersin için ümitler yeşermiştir. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir. Demlenen dejenere olmuş cepheye karşılık veriyorsunuz. Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yıkım belediyeciliğinin 63 günü kaldı. Önümüzdeki 5 yıl için onay istiyoruz. Mersin’i daha da büyütmek arzusundayız. Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayımız Serdar Soydan’dır. Silifke belediye başkan adayımız Sadık Altınok, Toroslar belediye başkan adayımız Ali Öz’dür.
“İsrail'den hesap sorulmalıdır”
Gazze’de çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İki devletli çözüm iklimi olmalı. İhtiyati tedbir kararı alınması müsbet bir gelişmedir. Ara kararı hiçbir ülke görmezde gelemez üç maymunu oynayamaz. Adalet mutlaka tecelli edilmeli. Türkiye bu süreçte insanlığın safında zalimliğin karşısında. Ürkenlerin farkındayız. Türkiye’yi zora sokmak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde meşru varlığımızı çekemiyorlar.
Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir"
ABD Suriye’de ne arıyor, Irak’ta ne geziyor. ABD’nin Suriye ve Irak’tan tamamen çekilmesinden başka seçenek yok. Türkiye, bölücü terör örgütüne verilen destekten rahatsızdır. Türkiye egemenlik haklarından vazgeçmeyecektir. Hiç kimse tarih gerçeğini değiştirmeyecektir. Tek terörist kalmayana kadar mücadele sürecektir.

"YIKIM BELEDİYECİLİĞİNİN 63 GÜNÜ KALDI"

Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İnsanımıza dokunamayanlara uğurlar olsun demeliyiz. Yıkım belediyeciliğinin 63 gün süresi kaldı.
Demlenmiş, rehin altına alınmış CHP’den kurtuluş için harekete geçecek miyiz? Önümüzdeki 5 yıl için sizlerden onay istiyoruz. Herkes tersine giderken, biz Mersin’i daha da büyütmek daha da geliştirmek arzusundayız. Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Mersin’in hizmetine talibiz.
Gazze’de kahredici bir dram yaşanıyor. 114 gündür çocuklar katlediliyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı. Silahlar susmalıdır. İsrail-Filistin arasında barış sağlanmalı. İki devletli çözüm iklimi oluşmalıdır. Geçtiğimiz Cuma günü Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail’in barbar saldırıylarıyla ilgili ihtiyati tedbir kararı alınması müspet bir gelişmedir. İsrail’in hukuksuzluğunu tescil eden bu ara kararı hiçbir ülke yok sayamaz. Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı soykırım davasının esastan görüşülecek olması mühim bir adalet ve hukuk kazanımıdır.
Türkiye insanlığın safında, zalimlerin karşısındadır. Bundan dolayı çılgına dönenleri görüyoruz. Ayağımıza çelme takmak için vaziyet alanların bilincindeyiz. Türkiye’nin iç sorunlara gömülmesini sağlamak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Maksat Türkiye’yi durdurmak ve taviz koparmak. Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki varlığımızı çekemiyorlar. Terörü kaynağında yok etme stratejimizi engellemek için her yolu deniyorlar, üs bölgelerimize saldırıyorlar.

"GÜÇLÜ YASAMA, KARARLI YÜRÜTME, UYUMLU BELEDİYE"
Unutmayınız; elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız. Aziz vatandaşlarım, 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde pekişip, Türk ve Türkiye Yüzyılı yürüyüşü inşallah seriye bağlanacaktır. Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye diyoruz. Yerelde iktidar, ülkede istikrar iradesindeyiz. Aklın yolu birdir. Genelden yerele birlik, ülkemizde yönetimde dirlik amacındayız.
Ayırmadan, ayrışmadan Mersin için canla, başla çalışacağız. Mersin için üreteceğiz, geceyi gündüze katacağız.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN YENİ 'A TAKIMI'
Türkiye

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN YENİ 'A TAKIMI'

MHP lideri Devlet Bahçeli başkanlığında 75'i asil 100 üyeden oluşan MYK ile 9'u asil 14 üyeli Merkez Disiplin Kurulu toplandı. 17 Mart'taki kurultayda 11'inci kez güven tazeleyen Devlet Bahçeli, yeni 'A Takımını' belirledi. 15 kişilik Başkanlık Divanı kamuoyuyla paylaşıldı

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi
Türkiye

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi

Türkiye'de MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, genel başkanlığa yeniden seçildi. Türkiye'de MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda tek aday gösterilen Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkan seçilmiş oldu.

MHP İbradı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Doğaroğlu müracaat yaptı
Yerel

MHP İbradı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Doğaroğlu müracaat yaptı

Yusuf Doğaroğlu 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Antalya İbradı Belediye Başkanlığı için MHP Genel Merkezinde müracaatta bulundu

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör'e destek sözü
Yerel

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den, Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör'e destek sözü

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi Belediye Başkanı İlkay Güngör, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Güngör, beldedeki üst yapı sorunları ve yaptığı projeleri anlattı. Bahçeli, Güngör'e destek sözü verdi.

Başkan Alagöz'den Ankara'da Genel Başkan Bahçeli'ye ziyaret
Yerel

Başkan Alagöz'den Ankara'da Genel Başkan Bahçeli'ye ziyaret

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ankara'daki ziyaretlerinde Tefenni'nin sorunlarının çözüme kavuşacağı yönünde olumlu sinyaller aldı.

Başkan Güngör Ankara'da Genel Başkan Bahçeli ile görüştü
Yerel

Başkan Güngör Ankara'da Genel Başkan Bahçeli ile görüştü

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldesinin üst yapı sorunlarına çözüm bulmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nin üst düzey isimleriyle görüştü.