Mustafa Önder

KOMEDİ GİBİ!

Mustafa Önder 'KOMEDİ GİBİ!' adlı köşe yazısı

İBB Başkanı İmamoğlu, dün demiş ki: “4 yılda İstanbul’da çok şey başardık. Şimdi sıra Türkiye’de!”
Yandı gülüm keten helva desenize!
*
İP’çi Bayan Topuklu, Samsun’da demiş ki: "14 Mayıs'ta sandıklar açılacak Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan saygıyla yolcu edilecek"
Geçen seçimde de, Erdoğan için “Abbas yolcu” demişti, kendisi TBMM dışı kaldı!
Allah mı söyletiyor ne?
*
Şimdiye kadar, “KHK ile işten atılanları göreve iade edeceğiz” diye göz boyayan Bay Dersimli Kemal, dün dağıttığı broşürde yine U dönüşüyle, “KHK ile kamudan çıkarılan ancak haklarında adli bir süreç işletilmeyen, soruşturmalarda takipsizlik kararı verilen ya da haklarında beraat kararı verilenler için iade süreci başlatılacak” vaadine dönüştürdü!
Bir gün öyle, bir gün böyle… Birileri O’na “Ufak at, olacak iş var, olmayacak iş var” demiş herhalde!
*
Bay Dersimli, “Biz milliyetçi bir partiyiz” diyor ya…
Ona en iyi cevabı eski CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt vermiş: “Ben ADD’nin başkanıyım. ADD’den 30’a yakın adaylık başvurusu oldu, hiçbirine yer verilmedi. Anayasanın ilk 4 maddesini tartışacakla, bayrakla sorunu olanla, Kürdistan diyenle, Kemalizme ırkçılık diyenle nasıl bir olacağız biz?"
*
Yine asker emeklisi ve Y-CHP’li Türker Ertürk, TCG Anadolu gemisi için “geminin motorunun bozuk olduğunu ve Türkiye'nin buna ihtiyacı olmadığını” söylemişti ya..
O’na tokat gibi cevabı Cevap Cihat Yaycı Paşa yapıştırmış:
“Çok Maksatlı Havuzlu Amfibi Hücum Gemisi TCG ANADOLU, dosta güven, düşmana korku salabilecek bir gemidir.”
*
“Her muhtara birer özel kalem (yardımcı) atanırsa Türkiye’de işsizlik sorunu biter” diyen Bay Dersimli Kemal değil miydi?
Geçen gün Çanakkale’de miting yaparken, Y-CHP’liler ”Kapatılan Çardak Feribot iskelemizin yeniden acıkmasını istiyoruz” diye pankart açmışlar!
Bunlar böyle işte, güzelim Çanakkale Köprüsü dururken feribot ister…
Eee, yürüyen merdivene ters binen Kemal beye de bu yakışır!
*
“Kasayı boşalttılar” diye tepinen Y-CHP’li Özgür Özel’den bolkepçe vaat: “Yoksula ve geliri olmayana her ay bir tam altın vereceğiz!”
Dersimli Kemal Bey de “300 milyar dolar temiz para getirdim” lafını edip duruyor ya…
“Hesap uzmanı” Kemal Bey, allem kallem edip ABD’de iflas eden bankaların içini boşaltmış olmasın!
*
Biraz gülümseyin istedim, hayırlı cumalarınız olsun!

Mustafa ÖNDER

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

Mustafa Önder Diğer Yazıları

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu konuştu
Türkiye

Ekrem İmamoğlu konuştu

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özel'in kurultay sürecinin en başından beri yanlarında duran ve kendilerine açıktan destek veren Selin Sayek Böke'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşuluyor.

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür  Çelik oldu
Yaşam

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

chp istanbul il başkanı kim oldu CHP İstanbul il başkanlığı Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi
Sağlık

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi

Sanatçı Uğur Özkan için Düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Özer, Cem Yılmaz, Ömür Gedik, Kenan Atak, Metin Özülkü ve çok sayıda sanatçı katıldı.

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek
Yerel

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek

Burdur'un Bucak ilçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen malzemeler geldi. İşte detaylar..

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış
Türkiye

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış

İBB Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep'te sevgi seliyle karşılandı.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu
Yerel

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.