Burdur

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Isparta’nın ardından Burdur’u da ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de Burdur ziyaretinde İmamoğlu’na eşlik etti. Burdur’da da Isparta’da olduğu yoğun ilgiyle karşılanan İmamoğlu, Şeker Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.

Konuşmasını, vatandaşların yoğun ilgisi altında tamamlayan İmamoğlu, Burdur Belediyesi Kadın El Sanatları Merkezi’ni ziyaret etti. Kadın üreticilerle sohbet eden İmamoğlu çifti, bazı tezgahlardan alışveriş yaptı.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu konuştu
Türkiye

Ekrem İmamoğlu konuştu

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özel'in kurultay sürecinin en başından beri yanlarında duran ve kendilerine açıktan destek veren Selin Sayek Böke'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği konuşuluyor.

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür  Çelik oldu
Yaşam

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

chp istanbul il başkanı kim oldu CHP İstanbul il başkanlığı Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi
Sağlık

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi

Sanatçı Uğur Özkan için Düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Özer, Cem Yılmaz, Ömür Gedik, Kenan Atak, Metin Özülkü ve çok sayıda sanatçı katıldı.

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek
Yerel

İmamoğlu'ndan Melli'ye destek

Burdur'un Bucak ilçesi'ne bağlı Kocaaliler Beldesine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen malzemeler geldi. İşte detaylar..

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış
Türkiye

İmamoğlu'ndan Gaziantep'te sert çıkış

İBB Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep'te sevgi seliyle karşılandı.

Ekrem İmamoğlu Burdur'da
Yerel

Ekrem İmamoğlu Burdur'da

Burdur'a seçim çalışmaları çerçevesinde gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Burdur Gölü ve içme suyuna dikkat çekti.