Antalya / Korkuteli

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Manavoğlu oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da aday tanıtım toplantısında vatandaşlara hitap etti.

Korkuteli CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Manavoğlu oldu

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL ADAY TANITIMI İÇİN ANTALYA'DA

ÖZEL, KORKUTELİ ADAYI MANAVOĞLU’NUN ELİNİ KALDIRDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Özel, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Hasan Can Caran’ın YSK’dan gelen ret nedeniyle adaylığı kabul görmeyince Korkuteli Belediye başkan adayı olarak Mehmet Manavoğlu’nun elini kaldırdı.
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerinde miting programları başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da aday tanıtım toplantısında vatandaşlara hitap etti. Aday belirleme süreçlerinin sancılı olduğunu söyleyen Özel, her aday için ayrı ayrı memnuniyet anketi yapıldığını ve eski oyundan yüksek alanlarla yola devam edildiğini söyledi. Özel seçimlerin ardından ekonomide acı reçete uygulamasının başlayacağını söyleyerek, “Sırtına binmeyi planlıyorlar. Bundan 31 Mart’ta kurtulabilirsiniz” dedi.
Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatında beklenmedik bir kriz sonrası YSK’dan gelen ret nedeniyle adaylık için SP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu’nun adının bildirilmesiyle Korkuteli Belediye başkan adayı olarak Mehmet Manavoğlu’nun elini kaldırdı.
Özel, “Aday belirleme süreçleri her zaman süreçler. Kırgını mutsuzu olmadan tamamlanması mümkün olmayan süreçler. Belediye başkanlarımıza 3 ayda bir halkın memnuniyet anketlerinin tek bir merkezden ortak sorularla yapıldığı doğru örneklem ve yöntem konusunda herkesin mutabık olduğu ölçme değerlendirme sistemiyle milletimizin görevlendirdiği belediye başkanlarına karne vereceğiz. Gelecek 5 yılın sonuna gelindiğinde önlerine konulan anketler bir sürpriz değil 5 yıllık bir trendin bildikleri yönettikleri kötüye giden bir şey varsa tedbir aldıkları güçlü yönlerini kuvvetlendirdikleri belgeler olacak. Antalya’da göreve devam ettiğimiz belediye başkanlarımız var gelecekte partiye katkılarını ümit ettiğimiz arkadaşlarımız var. Bunların her birisinin kendilerine ait ayrı hikayeleri var. Ben özellikle bugüne kadar partimize hizmet etmiş 1 Nisandan sonra partimize kentimize farklı alanlarda katkı sağlayacak, göreve devam etmeyecek arkadaşlarımıza yürekli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Yerel

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Yerel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı
Yerel

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz görevi devraldı
Yerel

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz görevi devraldı

Kepez Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Mesut Kocagöz, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay'dan devraldı.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir
Yerel

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan görevi devraldı. Erol Demirhan Kimdir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.