Antalya / Korkuteli

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal, “Ütopya hayaller değil gerçekçi projeler ile karşınızdayız” dedi

İlk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Kök de yaptığı konuşmasında “Allah’ın izni Antalya’da Hakan Tütüncü. Korkuteli’nde Sadık Önal Başkan olacak. Üçlü olsun Güçlü olsun.

Korkuteli Belediye Başkan Adayı Sadık Önal, “Ütopya hayaller değil gerçekçi projeler ile karşınızdayız” dedi

SADIK BAŞKAN, “ÜTOPYA HAYALLER KURMUYORUZ”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal önceki akşam mahalle toplantılarına Yeşil yayla mahallesinde devam etti. Sadık Başkan meyve haşatı öncesi köy yollarının çözümü için söz veren Önal, “Ütopya hayaller değil gerçekçi projeler ile karşınızdayız” dedi
İlk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Kök de yaptığı konuşmasında “Allah’ın izni Antalya’da Hakan Tütüncü. Korkuteli’nde Sadık Önal Başkan olacak. Üçlü olsun Güçlü olsun. Hizmetlerimiz daha güçlü olsun. Bugüne kadar verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz ” sözlerine yer verdi.
Daha sonra MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı. Yapılmışev, “ Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeşil Yayla daima Cumhur ittifakına destek olmuştur.31 Mart sizlerden yine destek bekliyoruz .” dedi.

SADIK BAŞKAN “YEM FABRİKASI PROJEMİZ HAZIR”
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal da yaptığı sesleniş konuşmasında “Bu soğuk havada verdiğiniz desteğe teşekkür ederim Burası ayrı bir önemli iki yıl öğretmenlik yaptım. Belediyecilikte piştim artık sizin desteğiniz ile ehil olarak göreve talibim. İşi ehline vermeye hazır mısınız? Söz veriyorum kapalı düğün salonu, otobüs durakları, yine baraja Yüzer GES projemiz hazır. Gençlerimize spor alanları, çocuk parkları dere ıslahının yapılası, gübre, ilaç mazot desteklerinin sağlanması konusunda projelerimiz hazır. Yine tüm Korkuteli için Yem fabrikası projemiz gerçekleşecek” dedi.

Adem Durmaz

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"
Yerel

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.

Hakan Tütüncü'den Hayvancılık Projeleri!
Yerel

Hakan Tütüncü'den Hayvancılık Projeleri!

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya'yı altın çağına ulaştıracak projeleri arasında hayvancılığa da önemli bir yer verdi.

Antalya’nın altın çağı’nda; Tütüncü’den çiftçiye destek üstüne destek
Yerel

Antalya’nın altın çağı’nda; Tütüncü’den çiftçiye destek üstüne destek

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü’nün, çiftçileri desteklemeye yönelik projeleri tarımın altın çağını başlatacak. Tütüncü’nün, 32 başlık altında topladığı tarım projeleri; ucuz mazot, tohum, bireysel sulama, gübre gibi çiftçiyi sevindirecek birçok tarımsal desteği kapsıyor.

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Yerel

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Bu iftar Çook Konuşulacak
Yaşam

Bu iftar Çook Konuşulacak

Korkutelililer Derneği'nin (ANTKORDER) Şöförler Odası binasının görkemli salonunda düzenlediği, yaklaşık 1000 kişinin katıldığı.. Dernek Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulu tarafından Özenerek hazırlanan iftar yemeği,

Tütüncü, Manavgat’ı karış karış geziyor
Yaşam

Tütüncü, Manavgat’ı karış karış geziyor

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarını Manavgat İlçesi’nde sürdürdü.