Kayseri / Hacılar

Kayseri Hacılar'da mevsimin ilk karı yağdı

Hacılar’da mevsimin ilk kar yağışının ardından oluşan görüntü kartpostalları aratmadı.

Kayseri Hacılar'da mevsimin ilk karı yağdı

Hacılar’da mevsimin ilk kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan kar yağışla birlikte vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için ekiplerin, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet anlayışıyla hazır olduğunu söyledi.

Kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen ilçede vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için ekiplerin hazır olduğunu ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, araç ve yaya ulaşımının aksamaması, günlük yaşamın kesintiye uğramaması için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu söyledi.

4 mevsim ayrı güzellikler sunan ve kar yağışıyla birlikte kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı Hacılar’da, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “Yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı belediye olarak bu yılda 3 bin ton tuz stoğumuz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mahalle aralarını temizlemek için küçük iş makinalarımızda kış şartlarına hazır hale getirdik. Bu bağlamda 5 iş makinası, 1 tuzlama kamyonu, 3 adet kar küreme aracı ve 40 personelle ilçemize sorunsuz bir kış geçirmesi için tüm ekibimizle hazırız” dedi.

Kar yağışla birlikte oluşacak tehlikelere karşı araç sürücülerini de uyaran Başkan Özdoğan, "Kış lastiği olmadan yola çıkılmamasını önemle rica ediyorum” dedi.

Özdoğan, Vatandaşların 442 37 77 ve 0534 592 48 55 No’lu telefonlardan anında Fen İşleri Müdürlüğüne ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi.

Kayseri Hacılar'da mevsimin ilk karı yağdı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Erciyes Dağı beyaza büründü
Yerel

Erciyes Dağı beyaza büründü

Kayseri'de bulunan Erciyes Dağı, yağan kar ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı.

20 bin öğrenciye çalışma masası ve kitaplık
Yaşam

20 bin öğrenciye çalışma masası ve kitaplık

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından başlatılan “Her Ev Bir Okul” projesi kapsamında üretimi tamamlanan çalışma masaları ve kitaplıkların ilçelere dağıtımı yapıldı.

Kayseri Pınarbaşı'nda Derilen yolcu otobüsünde  8’i ağır 38 yolcu yaralandı
Türkiye

Kayseri Pınarbaşı'nda Derilen yolcu otobüsünde 8’i ağır 38 yolcu yaralandı

Kayseri-Malatya kara yolunun 91. kilometresi Karaboğaz Mevkii’nde Muş’tan İstanbul’a giden Burhan D. idaresindeki 34 KG 4949 plakalı Muş Ovası firmasına ait yolcu otobüsü,

Kayseri Pınarbaşı yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Türkiye

Kayseri Pınarbaşı yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı.

Kent Başkan Ödülleri Sahiplerini Buluyor
İş Dünyası

Kent Başkan Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.

Okan Geçgel  Yeni Dünya Düzeni  Yahudi Yutturması
Yaşam

Okan Geçgel Yeni Dünya Düzeni Yahudi Yutturması

Yaklaşık 30 yıl önce gazeteciliğe başladığım ilk yıllarda kaleme aldığım bir yazımda “Yeni Dünya Düzeni Yahudi Yutturması” başlığı ile İsrail’in Dünya üzerinde oynamış olduğu bir oyuna dikkatleri çekmiştim.