Kayseri / Melikgazi

Kent Başkan Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.

Kent Başkan Ödülleri Sahiplerini Buluyor

KENT & BAŞKAN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.
Ödül almaya hak kazanan belediye başkanlarımız ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerimizin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimleri 3 Kasım 2023’te Kayseri’de, Radisson Blu Otel’de Kent&Başkan 2023 Ödül Töreni’nde bir araya geliyor.

Tamamen bağımsız ve ilkeli bir yayın organınca, belediye başkanlarımızın kendi Kent’lerinin insanları tarafından oylanması ve neticesinde başarılarının ödüllendirilmesi son derece anlamlı ve değerlidir. Çünkü bu oylama vatandaşımızın yaşadığı kentin yönetimine katılımı anlamı taşımaktadır.
Öte yandan Türkiye Yerel Yönetimlerinin 5 yıllık hizmet maratonunun sonuna yaklaştığımız bu dönemde Kent&Başkan’ları konuşmak her zamankinden daha değerli ve anlamlı…
Kalkınmanın yerelden bütüne doğru olması gerekliliğinin tartışılmazlığı belediyelerimizi kalkınmanın da en önemli sac ayağı kılmaktadır. Başkanlarımızın aldığı oylar (=vatandaşın destek ve beğenisi) kalkınmada gelinen noktayı belirlemede yol gösterici niteliktedir. Çünkü Kent & Başkan ne kadar ortak paydada buluşuyorsa, başkan, kentinin yani halkının ihtiyaç ve beklentilerini ne ölçüde karşılayabiliyorsa; projeleri, atılımları halk tarafından ne kadar sahiplenip benimseniyorsa kalkınma o kadar gerçekleşmiş demektir; o kadar huzurlu, mutlu kentlerimiz var demektir; yaşam kalitesi ve refah o kadar artmış demektir.
Kent&Başkan Dergisi, Türkiye Belediyeciliğinin gelişimine ve değişimine katkı sağlamak amacıyla uzun yıllardır yayın hayatını sürdürüyor. Belediye ile halk arasında ve belediyelerimizin kendi aralarında iletişim ve paylaşım platformu oluşturuyor.
Kent Halkının İhtiyaç ve Beklentilerini Ölçüyoruz
Her yıl gerçekleştirdiğimiz Kent&Başkan Ödülleri anketlerimizle, halkın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan ölçüyoruz. Kent&Başkan Ödülleri – 2023 ile alınan sonuçlar, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesindeki son oylama olduğundan büyük anlam ve önem taşıyor.
Ödül Törenlerimiz Büyük Yankı Uyandırdı
Kent&Başkan Ödülleri, bu yıl da www.kentvebaskanodulleri.com adresi üzerinden online olarak gerçekleştirdiğimiz oylama neticesinde belirlendi. Geçen yıllardan farklı olarak, 5 yıllık hizmet süresinin sonuna gelmiş olmamız nedeniyle bu yıl belediyelerimiz, projeleri ve hizmet kategorilerinden bağımsız olarak oylamaya dahil edildi; halkın oyuna sunuldu. (Bu değişiklik yine sizlerden gelen talep ışığında yapılmıştır.) Halkımızın kullandığı oylar neticesinde de en çok oyu alan belediye başkanları ödül almaya hak kazandı ve gerçekleştirilecek organizasyonla kendilerine ödülleri takdim edilecektir. Buradaki en temel prensibimiz; halkın oylarıyla ödül sahiplerinin belirlenmesidir.
Beklentileri karşılanan halkımız adına naçizane takdim ettiğimiz Kent&Başkan Ödülleri ile başkanlarımıza teşekkür ediyor; belediyelerimizi de teşvik etmeyi amaçlıyoruz.
Kentleri için özveriyle ve içtenlikle çalışan, hayal eden ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çaba harcayan, kentine ve kent insanının yaşamına dokunan Kıymetli Belediye Başkanlarımızla, Türk Belediyeciliğinin gelişmesi, güçlenmesi için farklı alanlarda çalışan çok değerli isimleri buluşturması açısından da ödül törenlerimiz büyük yankı uyandırmaktadır.
Oyları Nasıl Değerlendiriyoruz?
Büyükşehir, İl, Büyükşehir İlçe, İlçe ve Belde belediyelerimiz ayrı ayrı değerlendiriliyor. Alınan oylar değerlendirilirken kent nüfusu en önemli belirleyici ölçüt oluyor. Bir başka ifadeyle alınan oyların nüfusa oranını dikkate alıyoruz.
Kent & Başkan Dergisi’nin canlı yayınlanarak binlere ulaşan bu büyük buluşmasını gerçekleştirmekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz.
Değerli belediye başkanlarımızın ve oy kullanarak desteğini esirgemeyen okurlarımızın güveni ve desteği devam ettikçe biz de başkan ve vatandaş arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Sayfalarımıza taşıdığımız her çalışmayı doğru bir yayıncılık anlayışı ile halkımıza ulaştırmaya gayret edeceğiz.

Kentlerimizin ve ülkemizin gelişmesine, güzelleşmesine katkı sağlayan tüm belediye başkanlarımıza, kullandıkları oylarla oylamamıza dahil olan tüm değerli okuyucularımıza teşekkür ediyor, ödül almaya hak kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Anadolu basını, resmi ilan pastasından pay alamıyor
Yerel

Anadolu basını, resmi ilan pastasından pay alamıyor

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) internet gazeteciliği mevzuatındaki ağır şartlar sebebiyle Anadolu basının ilan pastasından pay alamadığına dikkat çekti.

Okan Geçgel  Yeni Dünya Düzeni  Yahudi Yutturması
Yaşam

Okan Geçgel Yeni Dünya Düzeni Yahudi Yutturması

Yaklaşık 30 yıl önce gazeteciliğe başladığım ilk yıllarda kaleme aldığım bir yazımda “Yeni Dünya Düzeni Yahudi Yutturması” başlığı ile İsrail’in Dünya üzerinde oynamış olduğu bir oyuna dikkatleri çekmiştim.

TİGAD Başkanı Geçgel, 'İsrail'in Filistin'e saldırıları terör faaliyetidir'
Yerel

TİGAD Başkanı Geçgel, 'İsrail'in Filistin'e saldırıları terör faaliyetidir'

İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını terör faaliyeti olarak nitelendirdi.

 Başkan Okan GEÇGEL "Ankara'daki Bombalı Eylemin Zamanlaması Manidardır
Yaşam

Başkan Okan GEÇGEL "Ankara'daki Bombalı Eylemin Zamanlaması Manidardır

Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü kapısında düzenlenen bombalı terör eylemi ve eylemin zamanlaması son derece manidar…

Okan GEÇGEL 'in Kaleminden Darağacına giden Başbakan...
Türkiye

Okan GEÇGEL 'in Kaleminden Darağacına giden Başbakan...

Celladı ile yüzleşmeye giderken, biraz sonra öleceğini bile bile darağacına yürüyen bir Başbakan…

Ulusal Medyanın Aksaray’a 34. İl Yıldönümü İlgisi
Yerel

Ulusal Medyanın Aksaray’a 34. İl Yıldönümü İlgisi

Aksaray’ın 34. İl olma programına Ankara ve İstanbul medyasının ilgisi damgasını vuracak.