Isparta

Isparta'daki Türkiye'nin En Büyük Seyir Terası Ziyaretçi Akınına Uğradı

Isparta’nın ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen seyir terası, 2023 yılının son gününde de yoğun ilgi gördü.

Isparta'daki Türkiye'nin En Büyük Seyir Terası Ziyaretçi Akınına Uğradı

ISPARTA (İHA) - Isparta Belediyesi tarafından açılan Kirazlıdere Cam Seyir Terası ziyaretçi akınına uğruyor. Isparta’nın ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen seyir terası, 2023 yılının son gününde de yoğun ilgi gördü.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in projeleri arasında yer alan Kirazlıdere’ye 2,5 metre genişliğinde ve 35 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, 16 metre çapındaki 300 metrekarelik cam alanıyla yerden 25 metre yükseklikte Türkiye’nin en büyük seyir teraslarından biri olarak inşa edilen cam seyir terası, 28 Ekim 2023 tarihinde hizmete girmişti. Cam seyir terası hizmete girdiği günden bu yana Isparta ve şehir dışından gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, seyir terasında Isparta’yı farklı açıdan izleme fırsatı bulurken, bol bol fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştiriyorlar. Her gün gün batımına kadar ziyaret edilebilen Kirazlıdere Cam Seyir Terası, akşamları ışık şovlarıyla şehre ayrı bir renk katıyor.
Isparta 2023 yılını uğurlarken yılın son gününde de vatandaşların tercihi Kirazlıdere Cam Seyir Terası oldu. Yeni yıl öncesinde vatandaşlar şehrin panoramik güzelliklerini seyir terasından izlediler. Yılın son saatlerinde Kirazlıdere Cam Seyir Terası adeta bir buluşma noktasına dönüşürken, vatandaşlar yeni yılın gelişini cam seyir terasın sunduğu eşsiz manzara eşliğinde karşıladı. Aynı anda belli bir ziyaretçi sayısının alındığı cam seyir terasına girmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Şehir dışından gelenler de cam seyir terası sayesinde Isparta’yı farklı bir açıdan izleme fırsatı buldu.
Adıyaman’dan geldiğini belirten bir vatandaş, “Burası çok güzel olmuş. Çocuklarımız burada yüksek lisans yapıyorlar. Onları ziyaret etmek için geldik, burayı da gezmek istedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir hizmet olmuş” dedi.
Burdur’dan sadece cam seyir terasını görmek için Isparta’ya geldiklerini dile getiren bir aile de, “Burdur’dan sırf burayı gezmeye geldik. Çok güzel olmuş. Isparta Belediye Başkanımızı zaten takip ediyoruz. Çok güzel bir cam teras yapmış. Çocuklar da yanımıza gelince onları da getireceğiz” dedi.
Yine Burdur’dan gelen bazı vatandaşlar, cam seyir terasını çok beğendiklerini ifade ederek, “Keşke Burdur’a da böyle bir hizmet yapılsa. Belediyemiz sağ olsun çok güzel yere yapmış” dediler.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak'ta Aile Çay Bahçesi Halkın Favorisi
Yerel

Bucak'ta Aile Çay Bahçesi Halkın Favorisi

Bucak Belediyesi tarafından hizmete açılan Aile Çay Bahçesi, kısa sürede şehrin en gözde mekânları arasına girdi. Her yaştan ziyaretçinin keyifle vakit geçirdiği bu bahçe, 7’den 70’e herkesin yeni uğrak noktası haline geldi.

Perge Antik Kenti rekor kırdı! İşte Perge Antik Kentinin ziyaretçi sayısı
Yerel

Perge Antik Kenti rekor kırdı! İşte Perge Antik Kentinin ziyaretçi sayısı

Antalya'nın tarihi mirası Perge Antik Kenti, 2023 yılında 156 bin 28 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Pandemi sonrası artan ilgi, antik kenti yeniden keşfetme fırsatı sunuyor. Detaylar haberimizde...

Kitap fuarına Burdurlu Yazar konuk oldu
Yaşam

Kitap fuarına Burdurlu Yazar konuk oldu

Burdur Belediyesi tarafından 11’incisi düzenlenen kitap fuarı devam ediyor

Afyonkarahisar lezzetleri turizm fuarına gitti
Yaşam

Afyonkarahisar lezzetleri turizm fuarına gitti

Ankara’da gerçekleştirilen Uluslararası Travel EXPO Turizm Fuarı’nda Afyonkarahisar’ın lezzetleri görücüye çıktı.

Aspendos Antik Tiyatrosu: Tarihi ve Estetik Mucize
Yaşam

Aspendos Antik Tiyatrosu: Tarihi ve Estetik Mucize

Keşfedin! Aspendos Antik Tiyatrosu'nun muazzam mimarisi ve tarihi zenginlikleriyle dolu eşsiz dünyasına bir yolculuk yapın. Roma döneminin izlerini yaşayın.

Antalya Düden Şelalesi: Doğanın Büyüleyici Dansı ve Tarihi Zenginlikleri
Yaşam

Antalya Düden Şelalesi: Doğanın Büyüleyici Dansı ve Tarihi Zenginlikleri

Antalya'nın batısında yer alan Düden Şelalesi, 40 metrelik yüksekliği ve tarihi dokusuyla büyüleyici bir deneyim sunuyor. Doğanın zarafeti ve romantik akşamları keşfedin. Şimdi planlayın!