Hac başvuruları bu tarihe kadar uzatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı hac ön kayıt başvurularının son başvuru tarihini 15 Ekim'e kadar uzattı. Vatandaşlar, hac ön kayıt işlemlerini 15 Ekim'e kadar e-Devlet üzerinden yapabilecek.

Hac başvuruları bu tarihe kadar uzatıldı

Hac ön kayıt başvuruları 15 Ekim'e kadar uzatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı hac ön kayıt başvurularının son başvuru tarihinin 15 Ekim'e kadar uzatıldığını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "2024 yılı hac ön kayıt başvuruları, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 15 Ekim'e kadar uzatılmıştır. Vatandaşlarımız, hac ön kayıt işlemlerini 15 Ekim'e kadar e-Devlet üzerinden yapabilecek." ifadelerine yer verildi.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden "Diyanet İşleri Başkanlığı" sekmesine giriş yaptıktan sonra "Hac Ön Kayıt Başvurusu" seçeneğini seçerek işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Bucak İlçe Müftülüğünden  Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim
Yerel

Bucak İlçe Müftülüğünden Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmeye hazırlanan hacı adaylarına yönelik eğitim seminerleri gerçekleşti.

Bucak Hacı Ömer Ağa Caminde Enderun Usulü Teravih Namazı
Yaşam

Bucak Hacı Ömer Ağa Caminde Enderun Usulü Teravih Namazı

Burdur'un Bucak İlçesi Hacı Ömer Ağa caminde Enderun Usulü teravih namazı Burdur'dan gelen İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Furkan Ceylan rehberliğinde, cumhur müezzinliğinde hocaların icraları ile kılındı.

2024 Diyanet Hac fiyatları ne kadar? Hac fiyatları bu sene ne oldu?
Yaşam

2024 Diyanet Hac fiyatları ne kadar? Hac fiyatları bu sene ne oldu?

Hac vazifesini yapmak isteyen milyonlarca Müslüman gün saymaya başladı. Kutsal toprakların manevi atmosferini solumayı bekleyen müslümanlar, 2024 hac fiyatlarını araştırmaya başladılar. Peki 2024 yılı Hac fiyatları ne kadar? Yeni yıla girilmesi ile birlikte Diyanet tarafından aktarılan 2024 Hac ücretlerine ilişkin detaylı bilgiler haberimizde...

TÜRKTOB Başkanı Güler: “Firmalara Ar-Ge için 10 milyon liralık kredi”
Yerel

TÜRKTOB Başkanı Güler: “Firmalara Ar-Ge için 10 milyon liralık kredi”

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, ülkelerin; gelecekte yaşanacak savaşlar, pandemiler, kuraklık, ekim yapılacak toprakların azalması ve artan nüfusu göz önünde bulundurarak tarım ve tohum konusunu milli güvenlik stratejisi olarak belirlemesi gerektiğini söyledi.

İş insanından Burdur'da amatör spora büyük destek
Spor

İş insanından Burdur'da amatör spora büyük destek

İstanbullu iş insanı Enes Teke, Burdur 1. Amatör Lig'de mücadele eden Hacılar Spor'a sponsor oldu. Teke, Hacılar Spor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için her türlü desteği sağlayacağını ifade etti.

İşadamı Enes Teke'den  Hacılarspor’a sponsorluk desteği
Spor

İşadamı Enes Teke'den Hacılarspor’a sponsorluk desteği

İstanbul’da faaliyet gösteren işadamı Enes Teke, Burdur 1. Amatör Lig’de mücadele eden Hacılarspor’a sponsor oldu. Hacılarspor ile sponsorluk anlaşması imzalayan Enes Teke, Hacılarspor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.