Gazipaşa Havalimanı'nda Lastik Patlaması: Yolcular Tahliye Edildi!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Corendon Havayollarına ait uçağın inişi sırasında lastiği patladı. Uçaktaki 188 yolcu ve 8 mürettebat güvenle tahliye edildi. Yaralı yok. Pistte 12 sefer iptal edildi. Uçuşlar Antalya Havalimanı'na aktarılıyor. Detaylar haberimizde.

Gazipaşa Havalimanı'nda Lastik Patlaması:  Yolcular  Tahliye Edildi!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanında Corendon Havayollarına ait uçağın piste inişi sırasında patlayan lastiğiyle ilgili açıklama yapan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, uçaktaki 4'ü çocuk 188 yolcu ve 8 mürettebatın güvenle tahliye edildiğini ve kimsenin yaralanmadığını söyledi.

Almanya'nın Köln şehrinden kalkan ve saat 10.40'ta Gazipaşa'ya gelen uçağın iniş yaparken lastik patlaması sonucu sürüklenme yaşadığını söyleyen Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, "Şu anda pistte sorun yok. Uçaktaki 4'ü çocuk 188 yolcu tahlil edildi, havalimanından çıkışları yapıldı. Yaralı yok, acil müdahale edilecek durum gerçekleşmemiştir" dedi.

Bugün için pistte 12 uçuş olduğunu ve bunların gerçekleştirilmeyeceğini, seferlerin Antalya Havalimanına aktarıldığını söyleyen Kaymakam Altun, şöyle devam etti:

"Akşam 22.00'ye kadar uçağın çekilmesi çalışmaları sürecek. Bunlar teknik konular, Bakanlık ve Antalya Havalimanından yetkililerin gelmesi ile uçak pistten çekildikten sonra normal uçuşlar başlayacak. Uçağın lastiğinde ve jantında tahribat vardı. Yaralı olduğu haberleri doğru değil, acil müdahale gerektiren bir durum bile yaşanmadı."

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı
Yerel

Burdur'da medyana gelen kazada sürücü yaralandı

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı tedavi edilmek üzere Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İzmirliler Dikkat! Sular yok! İzmir'de Sular Ne Zaman Gelecek?
Yerel

İzmirliler Dikkat! Sular yok! İzmir'de Sular Ne Zaman Gelecek?

15 Mayıs Çarşamba günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Burdur Bucak'ta kaza! 2 yaralı
Yerel

Burdur Bucak'ta kaza! 2 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesi Adliye önünde meydana gelen trafik kazasında motorda bulunan 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; "Devletimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek"
Yerel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; "Devletimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Irak’ın Kuzey’inde 6 askerimizin şehit düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak isteyen terör örgütleri ve onların maşaları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar.''

Kış lastiği denetimi devam ediyor
Yerel

Kış lastiği denetimi devam ediyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimi yapıldı.

Plastik fabrikası alevlere teslim oldu
Yerel

Plastik fabrikası alevlere teslim oldu

Antalya’nın Serik ilçesinde plastik fabrikasında çıkan yangının dumanları, şehir merkezinden 30 kilometre uzaklıktan görüldü. Akaryakıt istasyonu ve başka bir işletmenin arasındaki fabrikada çıkan yangın ekiplerin hızlı ve yoğun müdahalesiyle söndürüldü. Yangında binlerce plastik kasa küle dönerken, fabrikada da zarar meydana geldi.